Το «Survivor» επιτίθεται!

προσπαθουν να ανεβασουν τα νουμερα

Όχι μόνο συνεχίζουν να ποντάρουν στο «πουλέν» τους αλλά το... φουντώνουν με σκοπό να κερδίσουν ακόμα περισσότερα στη «μάχη» της τηλεθέασης.

Με «όπλο» τους λοιπόν το ριάλιτι επιβίωσης τα στελέχη του ΣΚΑΪ θέλουν να μαζέψουν ακόμα περισσότερους τηλεθεατές στη συχνότητά τους. Έτσι, όπως το είχαν προγραμματίσει και συνεννοηθεί με την εταιρεία παραγωγής, την «Acun Medya» η βοήθεια από την… Τουρκία μέσω Δομινικανής Δημοκρατίας θα αυξηθεί.

Σύντομα λοιπόν το «Survivor» θα εντείνει την επίθεσή του πιάνοντας θέση στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ και τις Πέμπτες. Συγκεκριμένα από τη μεθεπόμενη βδομάδα, την Πέμπτη 8 Μαρτίου, το ριάλιτι θα προβάλλεται πέντε μέρες τη βδομάδα, από Δευτέρα έως και Πέμπτη, φέρνοντας ακόμα μεγαλύτερη δυσκολία στους άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Να σημειωθεί ότι στην έως τώρα πορεία του, με την προβολή 18 επεισοδίων, το ριάλιτι έχει δώσει στον ΣΚΑΪ 32,52% στο γενικό σύνολο και 42,06% στο «δυναμικό κοινό» και –λαμβάνοντας υπόψη την περυσινή σεζόν- θεωρούν ότι όσο περνά ο καιρός τόσο θα ανεβαίνουν οι τηλεθεάσεις του.

Διαβάστε επίσης