Πάτρα: Έκαναν έλεγχο στις 9 το πρωί στα πληρώματα στις αποθήκες του ΑΣΟ- Τους έλεγξαν μέχρι και για αλκοτέστ!- Συνέβη το ίδιο με τα λεωφορεία των υπεράριθμων;

Είναι η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο και προκάλεσε πολύ μεγάλη εντύπωση. Κλιμάκια της αστυνομίας έκαναν έφοδο στις 9 σήμερα το πρωί, στις αποθήκες του ΑΣΟ, εκεί όπου τα πληρώματα κατασκευάζουν τα άρματά τους.

Λίγες ώρες πριν την μεγάλη παρέλαση και ενώ τα μέλη των πληρωμάτων έβαζαν τις τελευταίες πινελιές, κλήθηκαν να παραδώσουν χαρτιά, άδειες, ασφάλειες, αλλά και την... ανάσα τους, προκειμένου να κριθεί το αν και κατά πόσο είναι σύννομοι και το αν οι οδηγοί των αρμάτων έχουν  πιεί, πρωί πρωί (!) και άρα είναι ικανοί να οδηγήσουν μετά τις 2 το μεσημέρι.

Οι έλεγχοι προκάλεσαν προβληματισμό καθώς γίνονται για πρώτη φορά, όπως λένε στο tempo24 καρναβαλιστές οι οποίοι επισημάινουν ότι καλώς έγιναν αλλά θέτουν το ερώτημα αν συνέβη το ίδιο και με τους γνωστούς υπεράριθμους, κάποιοι εκ των οποίων οδήγησαν στην παρέλαση ακόμη και έμφορτα λεωφορεία- χρέπια, τα οποία δεν πέρασαν από τις αποθήκες, κατά πάσα πιθανότητα ούτε από την προσοχή κάποιου ελεγκτικού μηχανισμού.

Γ. Κοντογεωργοπούλου

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ