Για νέα αρχή ο Ολυμπιακός

Μονόδρομο αποτελεί για τον Ολυμπιακό η επιστροφή στο δρόμο των επιτυχιών, στο αποψινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). 


Οι Πειραιώτες συμπληρώνουν έναν μήνα χωρίς νίκες, έχοντας μείνει μακριά από την κορυφή του πρωταθλήματος και αποκλείστηκαν από την ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας. 

Πλέον η ομάδα του Όσκαρ Γκαρθία καλείται να επανέλθει και να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί στις 9 εναπομείνασες αγωνιστικές, καθώς από χθες υποχώρησε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα απέναντι στους Νεοσμυρνιώτες.  
Ο Καταλανός τεχνικός φρόντισε στις τελευταίες προπονήσεις να εξηγήσει τη σημασία που έχει για όλους η ομάδα να εμφανίσει το πραγματικό της πρόσωπο, ενώ παράλληλα όλο – όπως και ο ίδιος – θα δίνουν «εξετάσεις» μέχρι το τέλος της σεζόν. Άλλωστε, ακολουθούν τα δύο ντέρμπι με ΠΑΟΚ (στην Τούμπα) και Παναθηναϊκό (στο Καραϊσκάκη, το οποίο αυτή τη στιγμή θα είναι κεκλεισμένων των θυρών). 

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Ισπανός προπονητής θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Προτό. Μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα αγωνιστούν οι Ομάρ, Μποτία, Ένχελς και Κούτρης. 

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Ζιλέ και ο Μάρτινς, με τον Μιραλάς και τον Ανδρούτσο στα πλάγια της επίθεσης. Σε ελεύθερο ρόλο θα βρίσκεται ο Μάριν, ενώ μπροστά θα είναι ο Ανσαριφάρντ.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε επίσης