Φωτήλας: Οι ενέργειες των Υπουργών της κυβέρνησης υποδεικνύουν τη σκευωρία

Σημεία από την τοποθέτηση του Ιάσονα Φωτήλα, βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ, στην εκπομπή της τηλεόρασης της ΕΡΤ1 «Πρώτη Είδηση» με τους Νίκο Παναγιωτόπουλο και Μαίρη Πολλάλη, το πρωί της Παρασκευής 16 Φεβρουαρίου.

Ίσως να είναι ιδιαιτέρως ασυνήθιστο ένας πρώην Πρωθυπουργός να καταθέτει μήνυμα εναντίον ενός εν ενεργεία Πρωθυπουργό – αλλά αυτό είναι ο μόνος τρόπος ένας άνθρωπος να προστατεύσει την τιμή και την υπόληψή του απέναντι στο «στήσιμο» μιας άθλιας σκευωρίας. Στο παγκόσμιο σκάνδαλο NOVARTIS σε καμία χώρα δεν εμπλέκει πολιτικά πρόσωπα. Η υπόθεση NOVARTIS στην Ελλάδα πάσχει σε επίπεδο διαδικασίας. Είναι αδιανόητο Υπουργοί να βγάζουν απόφαση για μια υπόθεση που είναι ακόμη υπό δικαστική εξέλιξη.

Πράγματι η φαρμακευτική δαπάνη στη χώρα μας είχε φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα. Το εντυπωσιακό με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι άρχισε να αντιδρά για το ύψος της φαρμακευτικής δαπάνης όταν αυτό «έπεσε» σημαντικά.

Για ό,τι συνέβη στα Ίμια υπεύθυνη είναι η Τουρκία. Όμως, όλη αυτή η ιστορία είναι και αποτέλεσμα μιας ανεύθυνης εξωτερικής πολιτικής της κυβέρνησης, αφού δημιουργεί μια πεποίθηση στην Τουρκία ότι η Ελλάδα διολισθαίνει από τις πάγιες θέσεις της.

Διαβάστε επίσης