Αυτός είναι ο Πατρινός που συμμετέχει στο ριάλιτι Power of love του ΣΚΑΪ

πηγε να βρει το αλλο του μισο

Ένας Πατρινός συμμετέχει στο νέο παιχνίδι του ΣΚΑΪ με τίτλο “Power of love” με παρουσιάστρια την Μαρία Μπακοδήμου. Πρόκειται για τον Αντρέα Ανδρεανό, ο οποίος δήλωσε στην πρεμιέρα του παιχνιδιού ότι έχει μία προτίμηση στις μελαχρινές, ενώ αυτό που δεν αντέχει σε μία σχέση είναι… η ζήλεια!

Πρόκειται για ένα ανατρεπτικό show που έρχεται για να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που μας απασχολούν. 6 γυναίκες και 6 άντρες προσπαθούν να βρουν το κατάλληλο ταίρι με το οποίο θα μπορούσαν να ζήσουν για πάντα μαζί. Σε ένα σπίτι φιλοξενούνται οι δυο ομάδες, σε ξεχωριστούς όμως χώρους. Μέσα από αυτές τις συναντήσεις με το αντίθετο φύλο, τα μέλη και των 2 ομάδων προσπαθούν να ξεχωρίσουν τον ιδανικό σύντροφο από τον τρόπο που κινείται και συμπεριφέρεται.

Μια από τις βασικές ανατροπές του παιχνιδιού έγκειται στο ότι οι παίκτες περνούν 8 ώρες στο πλατό για τα γυρίσματα και τις υπόλοιπες ώρες του 24ώρου επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους. Μέσα από τη ψηφοφορία του κοινού θα αναδεικνύονται δημοφιλείς παίκτες της εβδομάδας ενώ τα άτομα που θα αποχωρούν θα προκύπτουν από τις ψήφους των παικτών

Διαβάστε επίσης