ΕΠΑΛ Ηρακλείου: Δεν δίνουν συνέχεια στο επεισόδιο με τον Πατρινό ξενοδόχο

σύμφωνα με απόφαση που έλαβαν

Μετά από τον σάλο που προκλήθηκε σε πανελλαδικό επίπεδο, με το επεισόδιο μεταξύ ξενοδόχου και συνοδού εκπαιδευτικού στην Πάτρα, το 2ο ΕΠΑΛ Ηρακλείου αποφάσισε να μη δώσει συνέχεια στο θέμα.

Ο σύλλογος καθηγητών του σχολείου αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, πως σε έκτακτες συνεδριάσεις του, ενημερώθηκε από την αρχηγό και τη συνοδό εκπαιδευτικό της εκπαιδευτικής εκδρομής μαθητών του σχολείου στην Αθήνα και στην Πάτρα για το συμβάν που διαδραματίστηκε στον χώρο του ξενοδοχείου.

«Οι συνάδελφοι εκτέλεσαν στο ακέραιο τα καθήκοντά τους για την επίβλεψη των μαθητών.

Επιπλέον, λόγω της ειδικότητάς τους (ΠΕ 18-Νοσηλευτών), μπόρεσαν να αντεπεξέλθουν στα προβλήματα υγείας (γαστρεντερίτιδα) που αντιμετώπισαν κάποιοι μαθητές και έπραξαν τα δέοντα προκειμένου να διασφαλιστεί  η ασφάλεια των μαθητών και παράλληλα να εκπληρωθεί ο εκπαιδευτικός και διδακτικός στόχος της εκδρομής», αναφέρουν οι καθηγητές του σχολείου.

Τέλος, στην ανακοίνωση τονίζεται πως «ο Σύλλογος καταλήγοντας επισημαίνει ότι δεν επιθυμεί το θέμα να λάβει περισσότερες διαστάσεις, καθώς εκτιμά ότι πρώτιστο μέλημα της εκπαιδευτικής κοινότητας του 2ου ΕΠΑΛ είναι η εύρυθμη λειτουργία του σχολείου και η ομαλή διεξαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας».

ΠΗΓΗ 

Διαβάστε επίσης