Δύο σημαντικά συνέδρια Ελλήνων και Ευρωπαίων νοσηλευτών στη Ζάκυνθο

Δύο από τα μεγαλύτερα συνέδρια στο χώρο της Υγείας

Δύο από τα μεγαλύτερα συνέδρια στο χώρο της υγείας, το 11ο  Πανελλήνιο και το 10ο  Πανευρωπαϊκό Επιστημονικό & Επαγγελματικό Νοσηλευτικό Συνέδριο της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος (ΕΝΕ) θα φιλοξενηθούν στη Ζάκυνθο, από τις 3 έως και τις 6 Μαΐου 2018.

«Η σημαντική τούτη κοιτίδα του ελληνικού πολιτισμού, η «μητέρα» του Σολωμού, του Κάλβου, του Ξενόπουλου και του Μαρτελάου, θα αποτελέσει την οικοδέσποινα των χιλιάδων νοσηλευτών που θα συμμετάσχουν στις εργασίες του μεγαλύτερου συνεδρίου του χώρου της Υγείας, απολαμβάνοντας την εξαιρετική ατμόσφαιρα ενός μαγευτικού νησιού» αναφέρει το προεδρείο της ΕΝΕ.

Τονίζεται  δε από την ΕΝΕ το γεγονός πως η διοίκηση έχει εξασφαλίσει προσφάτως την εμπιστοσύνη της συντριπτικής πλειοψηφίας των Νοσηλευτών της χώρας, είναι πλαισιωμένη με πολλά νέα πρόσωπα και συνεργάζεται με όλους πλέον τους υγιείς και σημαντικούς φορείς του χώρου της υγείας και της δημόσιας διοίκησης, με αποτέλεσμα να μπορεί με ασφάλεια να εγγυηθεί τη διενέργεια ενός ακόμη πολυεπίπεδου συνεδρίου με διεθνή ακτινοβολία. 
Το συνέδριο της ΕΝΕ αποτελεί σημείο αναφοράς για τα όσα δρομολογούνται στο νοσηλευτικό κλάδο, σε όλα τα επίπεδα της άσκησης του απαιτητικού νοσηλευτικού επαγγέλματος. Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της ΕΝΕ, έχει όλες τις προϋποθέσεις να κατακτήσει υψηλά επίπεδα ποιότητας, βάζοντας τον πήχη της συμμετοχής και της συλλογικότητας ακόμα πιο ψηλά.

Σημειώνεται πως η λήξη προθεσμίας Υποβολής Εργασιών είναι στις 18 Φεβρουαρίου 2018. Επίσης, η λήξη πρώτης περιόδου Εγγραφών είναι στις 18 Μαρτίου 2018.

Το Συνέδριο μοριοδοτείται από την Ε.Ν.Ε. με 23 Μονάδες Συνεχιζόμενης Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να επισκέπτονται  την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου στο www.enne2018.gr.

Διαβάστε επίσης