Τρεις τραυματίες σε τροχαίο ατύχημα για την αυτοκινητοπομπή του Καναδού Πρωθυπουργού

ενώ κινούνταν στην Καλιφόρνια και κατευθυνόταν σε πάρτι με τους γεννημένους στον Καναδά VIP του Χόλιγουντ.

Σε ατύχημα ενεπλάκη η αυτοκινητοπομπή του Καναδού πρωθυπουργού Τζάστιν Τριντό ενώ κινούνταν στην Καλιφόρνια και κατευθυνόταν σε πάρτι με τους γεννημένους στον Καναδά VIP του Χόλιγουντ.

Από το ατύχημα, που συνέβη την Παρασκευή, τραυματίστηκε ένας αστυνομικός που επέβαινε σε μοτοσικλέτα και συνόδευε την αυτοκινητοπομπή του Τριντό και ακόμα δύο άνθρωποι.

Σύμφωνα με το ABC, το αυτοκίνητο του Τριντό δεν ενεπλάκη στη σύγκρουση. Ωστόσο, η αυτοκινητοπομπή ακινητοποιήθηκε για ώρα.

Το ατύχημα συνέβη στην περιοχή Simi Valley της Καλιφόρνιας, σαράντα χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Λος Άντζελες, κατά την αποχώρηση του Τριντό από τη Βιβλιοθήκη και το Μουσείο Ρόναλντ Ρίγκαν, όπου μίλησε για τις σχέσεις μεταξύ ΗΠΑ και Καναδά.

Σύμφωνα με το Page Six, η σύγκρουση συνέβη όταν ένα αυτοκίνητο έστριψε αριστερά μπροστά από την αυτοκινητοπομπή του Καναδού πρωθυπουργού. Αστυνομικός της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, που συνόδευε τον Τριντό, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να απειλείται η ζωή του. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν επίσης η οδηγός του οχήματος και ο γιος της.

Οικοδεσπότης της δεξίωσης, στην οποία ο Τριντό έφτασε τελικά καθυστερημένος, ήταν ο Γενικός Πρόξενος του Καναδά, Τζέιμς Βιλένβ. Καλεσμένοι ήταν επίσης οι ηθοποιοί Νία Βαρντάλος, Σεθ Ρόγκεν, Ντέιβιντ Στέινμπεργκ, ο σκηνοθέτης Νόρμαν Τζούισον, καθώς και ο δήμαρχος του Λος Άντζελες Έρι Καρτσέτι.

Πηγή ανέφερε στο Page Six ότι ο πρωθυπουργός «τα κατάφερε, αν και λίγο αργά... Ήταν σπουδαίο πάρτι».

Διαβάστε επίσης