4ο Μπουρμπούλι: Ξεφάντωμα με Πωλίνα και Χαριτοδιπλωμένο - Νέο ραντεβού απόψε - ΦΩΤΟ

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 5Ο ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙ

Με ξεχωριστή επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 4ο Μπουρμπούλι στα Αστέρια Live Πάτρας με προσκεκλημένους τους Πωλίνα και Κώστα Χαριτοδιπλωμένο το βράδυ της Τετάρτης 14 Φεβρουαρίου.

geo_4480.jpg

geo_4569.jpg

Πολλοί οι φανατικοί φίλοι των Μπουρμπουλιών που έκαναν έντονη την παρουσία τους και ξεφάντωσαν χορεύοντας και ρίχνοντάς το έξω αποδρώντας από την καθημερινότητα. Το 4ο Μπουρμπούλι και λόγω της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου απέκτησε και έναν πρόσθετο λόγο για διασκέδαση και χορό μέχρι εσχάτων. Οι κυρίες με τα ντόμινο και οι καβαλιέροι τους «όργωσαν» την πίστα ανταποκρινόμενοι στα καλέσματα των δυο εκλεκτών τραγουδιστών, οι οποίοι τραγούδησαν όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες προσφέροντας αστείρευτο το κέφι και κρατώντας το καρναβαλικό θερμόμετρο στα ύψη.

geo_4471.jpg

Είτε μόνοι τους είτε ενώνοντας τις δυνάμεις τους Πωλίνα και Χαριτοδιπλωμένος δεν άφησαν κανέναν «καθιστό» και έγιναν ένα με τους θιασώτες των Μπουρμπουλιών σε έναν χορό χωρίς τέλος. Η μοναδική αυτή «παρέα των 80’s και των 90’s» προσγειώθηκε με θόρυβο στην πρωτεύουσα του Καρναβαλιού για μια βραδιά που το κέφι, ο χορός και τα happenings - πάνω και κάτω απ’ τη σκηνή έδωσαν χρώμα στην ερωτική καρναβαλική νύχτα. Μαζί τους ο showman Δημήτρης Κίκλης.

geo_4498.jpg

Με όλες τις μεγάλες επιτυχίες των δυο αγαπημένων τραγουδιστών που καταξιώθηκαν και λατρεύτηκαν από τους πολυάριθμους φίλους τους: «Το ροζ μπικίνι», «Κόντρες», «Στην πολυθρόνα την μπαμπού», «Ζηλεύω», «Βραδινό Μπανάκι», «Στοιχηματίζω», «Έτσι σε θέλω», «Ράδιο αγάπη μου», «Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες», «Ψηλές κοντές», «Καλή επιτυχία», «Μπιρίμπα», «Πους απς», «Lost in the night» και άλλες πολλές που έκαναν τη διαφορά, το 4ο Μπουρμπούλι πρόσφερε μια αξέχαστη βραδιά στους θερμούς φίλους του.

Η ίδια ξεχωριστή παρέα της Πωλίνας και του Κώστα Χαριτοδιπλωμένου εγγυάται την κορύφωση του κεφιού σε μια βραδιά με πολλές εκπλήξεις την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου στις 21.00 στο 5ο Μπουρμπούλι που θα κλείσει τη σειρά των φετινών ιστορικών χορών του Πατρινού Καρναβαλιού.

Η είσοδος των κυριών με ντόμινο είναι - όπως πάντα - δωρεάν!

Όπως το έθιμο μας επιβάλει  τα Ντόμινο δεν πληρώνουν για την είσοδο τους στο χώρο, ενώ για τους άνδρες η τιμή εισόδου είναι 10 ευρώ με ένα ποτό.

Τιμή φιάλης για 4 άτομα 60 ευρώ.

Στο χώρο θα διατίθενται  δωρεάν ντόμινο για τις κυρίες.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2610-336427.

Διαβάστε επίσης