Τα ζώδια σήμερα 14 Φεβρουαρίου

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους τους ερωτευμένους! Οι υπερβολές για τα Σταθερά του 3ου δεκαημέρου, τους κάνουν για άλλη μια φορά να «φάνε τα μούτρα» τους, ειδικά σε επαφές και επικοινωνίες, με το Τετράγωνο Ερμή-Δία. Επιπλέον όμως τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 3ου δεκαημέρου, βρίσκουν μία ξαφνική λύση και ξαναχαμογελούν, λόγω της θετικής συμμαχίας Ήλιου-Ουρανού σήμερα!


Κριός
Γενικά
Η οικογένεια σε απασχολεί, Κριέ, με πλήθος υποχρεώσεων και σε προβληματίζει με ζητήματα που απαιτούν διευθέτηση. Οι απόψεις των άλλων είναι εντελώς διαφορετικές και δυσκολεύεσαι να βρεις σημείο συνεννόησης. Δείξε ψυχραιμία και επιστράτευσε τη διπλωματία σου, για να φέρεις τις απαραίτητες ισορροπίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Κριέ, μπορείς να αποφύγεις προβλήματα και λογομαχίες με το ταίρι σου, που ίσως να προκύψουν, μιλώντας ήρεμα και χωρίς να αναφέρεσαι σε προβλήματα του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Κριέ, αρχίζουν και μπαίνουν σε μια πολύ καλή σειρά. Πρέπει να προσπαθήσεις να συνεργαστείς, ώστε να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις. Μην πάρεις οικονομικά ρίσκα σήμερα, αλλά μπορείς να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν.

Ταύρος
Γενικά
Το πρόγραμμα, Ταύρε, σύντομα θα αρχίσει να περιλαμβάνει μικρά ταξίδια και συνεχείς μετακινήσεις. Συζητήσεις που έρχονται, φέρνουν απομάκρυνση και ψυχρότητα με αγαπημένα σου πρόσωπα. Η ενεργητικότητά σου όμως βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο και η διάθεσή σου επίσης. Επωφελήσου, για να προωθήσεις τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Ταύρε μου, να μιλήσεις με το ταίρι σου, για όλα αυτά που σε απασχολούν και σε βεβαιώνω, ότι θα νιώσεις πολύ καλύτερα ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε μου, σήμερα πρέπει να προσέχεις σε αποφάσεις που παίρνεις, αν και συμφωνίες, συνεργασίες, αλλά και γραφειοκρατικά θέματα γενικώς ευνοούνται. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις αγορές, διότι θα παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα – οι υπόλοιπες χρηματικές συναλλαγές όμως ευνοούνται.

Δίδυμος
Γενικά
Η περίοδος που έρχεται , Δίδυμε, είναι πολύ καλή, γεμάτη ευκαιρίες για την εξέλιξή σου. Τώρα, μπορείς να εδραιώσεις μερικές καταστάσεις και να βάλεις τις απαραίτητες βάσεις για το μέλλον. Μετακινήσεις, ευχάριστες συναντήσεις και συζητήσεις σε οδηγούν σε νέες προοπτικές, ικανές να αλλάξουν θετικά τη ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Δίδυμε, να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας και να ξεχάσεις οτιδήποτε σε είχε ίσως στενοχωρήσει στο παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, φρόντισε σήμερα να μη φορτίζεσαι και να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Στα οικονομικά, πρέπει να μπεις σε πρόγραμμα για αντιμετώπιση προβλημάτων του παρελθόντος. Τα γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.


Καρκίνος
Γενικά
Η τύχη είναι με το μέρος σου, Καρκίνε, και ευνοεί κάθε μορφή δράσης. Ο δυναμισμός σου είναι στα ύψη και μπορείς να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Φίλοι και οικογένεια σε στηρίζουν σε κάθε προσπάθεια για την πραγματοποίηση των σχεδίων σου. Μια ευκαιρία για κάποιο ταξίδι οδηγεί σε επιτυχία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Καρκίνε, είναι σε καλό επίπεδο. Μπορείς σήμερα να προχωρήσεις σε κάτι πολύ όμορφο, που θα ευχαριστήσει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, αρχίζουν και καλυτερεύουν. Σήμερα, πρέπει να προσέχεις σε συνεργασίες που θα κάνεις και συμφωνίες που θα κλείσεις. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Οικονομικές συμφωνίες και γραφειοκρατικά ζητήματα ευνοούνται.


Λέων
Γενικά
Η περίοδος που έρχεται, Λέων, είναι εξαιρετικά σημαντική. Η αντιμετώπιση κάποιας επιθετικής πρόθεσης δε θα πρέπει να σε απομακρύνει από την προσπάθεια να χτίσεις γερές βάσεις για το μέλλον σου. Ευκαιρίες θα σου δοθούν μέσα από τη συναναστροφή σου με άτομα κύρους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Ερμής από τον Υδροχόο, Λέων, θα σε βοηθήσει πολύ στην επικοινωνία με το ταίρι σου, ώστε να λύσεις πολλά θέματα, που σε απασχολούν μέχρι τώρα στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Λέων, θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά, τα έξοδα που έχεις, συνεχίζουν και προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου. Θα σου κάνουν πάντως προτάσεις, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.


Παρθένος
Γενικά
Το διάστημα που έρχεται, Παρθένε, πρέπει να συγκεντρωθείς και να παραμερίσεις αρκετά επί μέρους ζητήματα, εστιάζοντας σε θέματα που είχες προσπαθήσει να ολοκληρώσεις εδώ και καιρό. Η εξασφάλιση των κεκτημένων σου είναι απαραίτητη και πρέπει να την εξασφαλίσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά σήμερα με το ταίρι σου, Παρθένε, αν αφήσεις τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, επιδίωξε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία. Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς, σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε μου, θα τα πας πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, όπως και να τακτοποιήσεις θέματα, που ακόμη καθυστερούν. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.


Ζυγός
Γενικά
Την περίοδο αυτή, Ζυγέ, οι προσπάθειες σου θα πρέπει να στραφούν στην οικογένεια και οι αντιθέσεις να περιοριστούν, ώστε να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα που θα βοηθήσει την πραγματοποίηση των στόχων σου. Χρειάζεται προσοχή και συνέπεια, για να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν θα πάει καθόλου άσχημα η σχέση σου, Ζυγέ, αρκεί σήμερα να μη σε πιάσουν τα κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις για άλλη μια φορά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο επαγγελματικός τομέας, Ζυγέ, θα είναι αρκετά ισορροπημένος, αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.


Σκορπιός
Γενικά
Δώσε προσοχή στον τρόπο που αντιδράς σε διάφορα προβλήματα, Σκορπιέ, διότι η υπερβολική σου παρόρμηση μπορεί να σε ζημιώσει. Το παρασκήνιο είναι έντονο και χρειάζεται προσοχή και αποχή από συζητήσεις, ώστε να αποφύγεις τον κίνδυνο. Μη δίνεις αφορμές για κακεντρεχή σχόλια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να βγεις από το πρόβλημα στη σχέση σου που σε καταπονεί, Σκορπιέ μου, αν σήμερα μιλήσεις με το ταίρι σου και κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, πρέπει να προσέχεις σε αποφάσεις που παίρνεις ή σε καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά, θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα. Φρόντισε να βάλεις σωστό προγραμματισμό, διότι μπορεί να βγεις εύκολα εκτός προϋπολογισμού.


Τοξότης
Γενικά
Οι προσπάθειες που θα χρειαστεί να καταβάλλεις, Τοξότη, είναι μεγάλες και επίπονες. Σκέψου με σοβαρότητα, αν ο δρόμος που έχεις διαλέξει σε ικανοποιεί και προχώρησε σε μεταρρυθμίσεις που θα φέρουν ισορροπία. Απόφυγε με ψυχραιμία όσους κινούνται εις βάρος σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις ήρεμα και χαλαρά με το ταίρι σου, Τοξότη, αν βγάλεις τον ερωτισμό και τη συναισθηματικότητα που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Τοξότη, θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου. Στα οικονομικά σου, πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση, διότι έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού.


Αιγόκερως
Γενικά
Η εποχή είναι κατάλληλη για την προώθηση συμφωνιών, το κλείσιμο ζητημάτων και τη διευθέτηση προβλημάτων από το παρελθόν, Αιγόκερε. Οι πλανήτες σου χαρίζουν σήμερα ευκαιρίες για την εξέλιξή σου και σύντομα, τα πρώτα αποτελέσματα κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην φορτίζεις σήμερα το σύντροφο σου, Αιγόκερέ μου, με προβληματισμούς που μπορεί να έχεις από άλλους τομείς. Μίλησε μαζί του για αυτά που σε ενδιαφέρουν μέσα στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά επαγγελματικά θέματα, Αιγόκερε, που καθυστερούσαν ή σε προβλημάτιζαν, τώρα θα αρχίζουν να βρίσκουν τις λύσεις τους, με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, δεν είναι άσχημα τα πράγματα. Φρόντισε, λοιπόν, σήμερα να κινηθείς ανάλογα, ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.


Υδροχόος
Γενικά
Η ζωή σου, Υδροχόε, μπαίνει σε έναν καλύτερο δρόμο, που θα φέρει ισορροπία, ψυχική βελτίωση και λύση σε ζητήματα που σε απασχολούν. Κάποια προβλήματα στην οικογένεια σιγά- σιγά ξεπερνιούνται και το μέλλον σου αποκτά καλύτερες προδιαγραφές για την εξέλιξη των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Υδροχόε, να μιλήσεις με το ταίρι σου για όλα τα θέματα της σχέσης σας που σε απασχολούν και για το πως θα γίνει ακόμη καλύτερη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, θα μπουν σε μια πολύ καλή πορεία. Μπορείς σήμερα να βάλεις σε δράση τα σχέδια που έχεις από τα παρελθόν. Στα οικονομικά σου, θα τα πας πολύ καλύτερα από πριν. Προτάσεις που θα σου κάνουν, για να αυξήσεις τα έσοδά σου, πρέπει να τις δεις με σοβαρότητα.


Ιχθύς
Γενικά
Ο δυναμικός σου χαρακτήρας, Ιχθύ, και σήμερα εμποδίζεται από την τάση σου να βάζεις σε προτεραιότητα ξένες ανάγκες. Οι δικές σου απαιτούν άμεση κάλυψη και είναι μεγάλη ανάγκη να φροντίσεις για τις ισορροπίες, που οι άλλοι καταπατούν με τις συνεχόμενες απαιτήσεις τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, Ιχθύ, θα σου δώσει τον ερωτισμό και τη δυναμικότητα που χρειάζεσαι, για να ξεπεράσεις τα προβλήματα που έχεις αυτή την περίοδο στη σχέση σου. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, η περίοδος είναι πολύ θετική για να κάνεις τις κινήσεις σου, ώστε να έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ μου, πρέπει να προσέχεις διότι θα έχεις εντάσεις, αλλά και πολλά προβλήματα που δεν περίμενες. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά, αφού δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να αποφύγεις τα περιττά έξοδα.


Πηγή: oroskopos.gr
 

Διαβάστε επίσης