Αλβανός παρέσυρε και σκότωσε ποδηλάτη

στην καρδιτσα

Θα μπορούσε κάποιος να μιλήσει και για «θεία δίκη», βλέποντας τι έπαθε ένας ασυνείδητος Αλβανός που παρέσυρε και σκότωσε με το αγροτικό του φορτηγάκι έναν 63χρονο ποδηλάτη στην Καρδίτσα, αλλά τον εγκατέλειψε αβοήθητο και εξαφανίστηκε. Λίγο αργότερα, όμως, τραυματίστηκε σε νέο τροχαίο και συνελήφθη!

Ο απάνθρωπος 43χρονος αλλοδαπός δεν σταμάτησε καν, όταν χτύπησε τον άτυχο άνδρα που έπεσε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα από τη σφοδρή σύγκρουση, το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού της πόλης. Λίγες ώρες αργότερα, ο 63χρονος υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο Καρδίτσας και οι άνδρες της Τροχαίας ξεκίνησαν έρευνες για να εντοπίσουν τον δράστη.

Δεν περίμεναν πολύ, όμως, καθώς λίγο αργότερα το υπαίτιο όχημα βρέθηκε στον Περιφερειακό της Καρδίτσας, όπου είχε εκτραπεί με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο 43χρονος Αλβανός οδηγός του! Αμέσως διαπιστώθηκε ότι το φορτηγάκι έφερε ίχνη σύγκρουσης και αίματος του άτυχου ποδηλάτη κι έτσι ο οδηγός συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο ίδιο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος ώσπου να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας. 

Διαβάστε επίσης