Πάτρα: Ο χορός του Δημάρχου

επίσημοι προσκεκλημένοι τα αμεα

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην αίθουσα «Αίγλη», ο Αποκριάτικος χορός του Δημάρχου Πατρέων, που και φέτος ήταν αφιερωμένος, όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια, στα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΚΟΜΑΙΘΩ» του Δήμου και ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Άμπετ Χασμάν», τα οποία γέλασαν, χόρεψαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Η Πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, καλωσόρισε τα παιδιά και τους γονείς τους και τους αθλητές μπάσκετ με αμαξίδια, που πήραν μέρος στο All Star Game, ενώ μίλησε με θερμά λόγια για την προσφορά των εργαζομένων στις κοινωνικές δομές του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, απουσίαζε λόγω του ταξιδιού του στην Ιταλία και τη συμμετοχή του σε σημαντικό συνέδριο που αφορούσε τους μετανάστες.

Στη γιορτή συμμετείχαν μεταξύ άλλων, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Βασίλης Κωστόπουλος, ο σκηνοθέτης της ΕΡΤ, Τάσος Μπιρσίμ, η διευθύντρια Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ και Δημοσίων Έργων, Νανά Μπέτση, ο διεθνής μπασκετμπολίστας, πρόεδρος του Πανελλήνιου Σηνδέσμου Αμοιβομένων Καλαθοσφαιριστών Μανώλης Παπαμακάριος. ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας, Κώστας Αλεξανδρίδης, αντιδήμαρχοι, η φετινή βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού, Όλγα Κατσάρα, ο  Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού Θεόδωρος Τουλγαρίδης, δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι.

Όλοι μαζί, έγιναν ένα με τα παιδιά και διασκέδασαν μαζί τους, σε ξέφρενους  καρναβαλικούς ρυθμούς, αποδεικνύοντας ότι όλοι είναι ίσοι και συμμετέχουν ενεργά σε όλες τις εκδηλώσεις της ζωής.