Κρυμμένος Θησαυρός: Έραψαν, ξήλωσαν σε δουλειά βρέθηκαν τα πληρώματα - ΦΩΤΟ

ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Παρά τη δυνατή βροχή τα πληρώματα του Πατρινού Καρναβαλιού πιστά στο ραντεβού τους βρέθηκαν στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου μεταξύ Ρήγα Φεραίου και Αγίου Ανδρέου και έδωσαν τον καλύτερο δημιουργικό, εικαστικό εαυτό τους δηλώνοντας την παρουσία τους στη φάση «Ράβε ξήλωνε δουλειά να μη σου λείπει» του 53ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού.

Ακόμα και υπό δυνατή βροχή και ενώ ήδη βρισκόταν σε εξέλιξη η αναζήτηση των λύσεων των θεμάτων του Δημάρχου Πατρέων, του προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας», της ΕΡΤ και της Ομάδας του 53ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού (Α΄ Μέρος), τα πληρώματα ξεδίπλωσαν κάτω από τις στοές του πεζόδρομου το καλλιτεχνικό τους δαιμόνιο και εκφράστηκαν δημιουργικά για να μας περιγράψουν πως καθένα από αυτά βλέπει το Πατρινό Καρναβάλι. Εκτός από την καλλιτεχνική επιδεξιότητα επιστράτευσαν φαντασία, χιούμορ, ευρηματικότητα, σάτιρα, ανατρεπτική διάθεση και πολλή καρναβαλική τρέλα και δημιούργησαν υπέροχες ολοκληρωμένες κατασκευές και πραγματικά έργα τέχνης μέσα στον χρόνο που τους είχε δοθεί (από τις 11.00 έως τις 13.00).

Οι εικαστικές δημιουργίες, που βαθμολογήθηκαν με κλιμακωτή βαθμολογία (τρεις κλίμακες βαθμολογίας: 50 βαθμοί ή 75 βαθμοί ή 100 βαθμοί-μέγιστη βαθμολογία: 100 βαθμοί) από την Κριτική Επιτροπή του Πατρινού Καρναβαλιού, άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις. Αρκετές από αυτές ήδη βρίσκονται στο χώρο της Αγοράς Αργύρη και κοσμούν την έκθεση στολών των πληρωμάτων, ενώ όλες θα φυλαχτούν και θα φιλοξενηθούν στο υπό ίδρυση Καρναβαλικό Μουσείο.

1.jpg

2.jpg

geo_2684.jpg

20180210_141016.jpg

Διαβάστε επίσης