Νεκροί όλοι οι επιβαίνοντες στο αεροσκάφος που συνετρίβη στη Μόσχα - Βρέθηκαν δυο σοροί - ΒΙΝΤΕΟ - ΝΕΟΤΕΡΑ

Ανήκει στην αεροπορική εταιρεία Saratov Airlines

- Το ρωσικό υπουργείο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών ανακοίνωσε ότι εντοπίστηκαν δύο πτώματα στην περιοχή της πτώσης του μοιραίου αεροσκάφους ΑΝ-148 της αεροπορικής εταιρίας Saratov Airlines, σύμφωνα με τις μεταδόσεις τηλεοπτικών σταθμών.

Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό ότι νεκροί είναι οι 65 επιβάτες και τα 6 μέλη του πληρώματος του αεροσκάφους της ρωσικής αεροπορικής εταιρίας Saratov Airlines, που κατέπεσε σήμερα κοντά στην Μόσχα, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS επικαλούμενο πηγή των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.

- Νεκροί είναι οι 65 επιβάτες και τα 6 μέλη του πληρώματος του αεροσκάφους της ρωσικής αεροπορικής εταιρίας Saratov Airlines, που κατέπεσε σήμερα κοντά στην Μόσχα, μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS επικαλούμενο πηγή των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.

Στη δημοσιότητα ήρθε πριν από λίγα λεπτά βίντεο από ρωσικό ΜΜΕ που αναφέρει ότι έχει καταγράψει τα συντρίμμια από το αεροσκάφος που συνετρίβη.

 

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

- Αγνοείται ρωσικό αεροσκάφος με τις πληροφορίες και τις μαρτυρίες να κάνουν λόγο για το χειρότερο σενάριο - Έχει χαθεί από τα ραντάρ - Υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες που αναφέρουν ότι συνετρίβη - Μετέφερε συνολικά 71 ανθρώπους - 65 επιβάτες και 6 άτομα πλήρωμα - Δείτε σε παλαιότρερο βίντεο πτήση του μοντέλου του αεροσκάφους, της ίδιας εταιρείας

- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ένα ρωσικό αεροσκάφος αγνοείται με τις πληροφορίες να φτάνουν με καταιγιστικούς ρυθμούς από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Όπως μεταδίδει το rt.com, το αεροσκάφος που χάθηκε από τα ραντάρ είναι ένα Antonov An-148. Ανήκει στην αεροπορική εταιρεία Saratov Airlines. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μετέφερε συνολικά 71 ανθρώπινες ψυχές: 65 επιβάτες και έξι μέλη πληρώματος.

«Το αεροσκάφος χάθηκε λίγο μετά την απογείωση»

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το αεροσκάφος χάθηκε από τα ραντάρ αμέσως μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο Domodedovo της Μόσχας.

Μιλούν ανοιχτά για συντριβή!

Όσο περνά η ώρα, τα διεθνή μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν με σιγουριά πως το αεροσκάφος συνετρίβη. «Το αεροσκάφος φέρεται να συνετρίβη έξω από το χωριό Argunovo στην Μόσχα«. Αυτό τονίζει πηγή στο πρακτορείο Interfax. Η οποία συμπληρώνει: «Το πλήρωμα και οι επιβάτες δεν είχαν καμία ελπίδα«.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ