Γιατί και από ποιους ζητά συγγνώμη ο Πατρινός αθλητικογράφος Σωτήρης Γεωργίου - Ξυλοκοπήθηκε από τον Μπόγρη - ΦΩΤΟ

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΦΒ

"Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για το ενδιαφέρον...Ζητώ συγγνώμη που δεν έχω απάντησει αλλά είναι άδυνατον καθώς πρέπει να ξεκουράζομαι και γι αυτό δεν έκανα εκπομπή πάλι μιας και υπάρχει και το σοκ..... Ελπίζω αν δεν αλλάξει πάλι κάτι ιατρικά την Τετάρτη να τα πούμε. Ευχαριστώ πολύ και πάλι όσους ενδιαφέρθηκαν", αυτό είναι η ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό στον FB του Πατρινού Αθλητικογράφου Σωτήρη Γεωργίου, μετά την επίθεση που δέχθηκε, όπως κατήγγειλε από τον μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού Γιώργου Μπόγρη.

27848541_793559067509213_1264545985_n.jpg

Ο Σωτήρης Γεωργίου, γιος του Πατρινού επίσης αθλητικογράφου Βασίλη Γεωργίου, αποκάλυψε το περιστατικό και πάλι μέσω του Facebook.Όπως ανέφερε, ο σέντερ του Ολυμπιακού του επιτέθηκε σε γνωστό μαγαζί του Κολωνακίου, με αποτέλεσμα να υποστεί τραύματα στο κεφάλι και να μεταβεί στο Νοσοκομείο.,

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος τονίζει πως το περιστατικό συνέβη παρουσία ακόμα δύο παικτών του Ολυμπιακού, ενώ ανέφερε πως η αστυνομία έχει ενημερωθεί για το συμβάν.

olympiakos-mpogris-500.jpg

"Μπόγρη, σου γράφω σαν πατέρας και δημοσιογράφος με θητεία 50 χρόνων" - Η απάντηση του Β. Γεωργίου για το ξυλοδαρμό του γιου του

Διαβάστε τα λόγια του Βασίλη Γεωργίου, πατέρας του πατρινού δημοσιογράφου που ξυλοκοπήθηκε απο τον παίκτη του Ολυμπιακού Γιώργο Μπόγρη: 

c8c2e211a203c95b9edd8bbe6f1f37b35cbb5449.jpg

Με την άνανδρη επίθεσή σου έφερες νέα ήθη και έθιμα στην οικογένεια του Ελληνικού μπάσκετ και κατ’ επέκταση στον Ελληνικό αθλητισμό. Και παίκτης στο 2018 πλακώνει στις μπουνιές δημοσιογράφο γιατί έτσι του αρέσει. Έκανες μια επίθεση σε δημόσιο χώρο με βρισιές, χτυπάς με γροθιές και τραυματίζεις τον δημοσιογράφο, το γιό μου και είσαι... μάγκας. Έτσι νομίζεις Μπόγρη. Μάθε λοιπόν ότι ο Σωτήρης Γεωργίου κάνει δημοσιογραφικό λειτούργημα με τα γραφόμενα του κάθε μέρα, γράφει την άποψη του απλά και δημοκρατικά, με το δικαίωμα που έχει ο κάθε Έλλην πολίτης και δημοσιογράφος. Εσύ δεν σεβάστηκες τίποτα. Φαίνεται ότι πιστεύεις πως με μπουνιές και απειλές πέτυχες αυτό που ήθελες. Ο δημοσιογράφος Μπόγρη δεν αλλάζει τις αρχές του, το ήθος, τον χαρακτήρα, τα πιστεύω του και το δημοσιογραφικό λειτούργημα που υπηρετεί επί δεκαετίες. Αυτός είναι ο Σωτήρης Γεωργίου που χτύπησες και τραυμάτισες και οι νόμιμες διαδικασίες έρχονται.