Η ΑΕΚ Καλαβρύτων έκοψε την πίτα της

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Σε μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα, η Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, την Πέμπτη  1η Φεβρουαρίου .

Ήταν η πρώτη φορά, που όλα μαζί τα τμήματα της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων, βρέθηκαν σε παρόμοια εκδήλωση. Παραβρέθηκαν τα τμήματα Ποδοσαφαίρου ανδρών, Μπάσκετ ανδρών και τα τμήματα Ακαδημιών του Συλλόγου   που σημειωτέον φορούσαν τις ολοκαίνουργιες φόρμες τους και ήταν όλο καμάρι!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κος Λαζουράς, ο Αντιδήμαρχος κος Χουλιάρας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής κος Γιαννάκης, ο εκπρόσωπος του Αστυνομικού τμήματος Καλαβρύτων κος Βορύλας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κος Δαφαλιάς, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Σκεπαστού κ. Ντόκος, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαβρύτων κος Λεχουρίτης συνοδευόμενος από μέλη του Συλλόγου, ο Διευθυντής του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων κ. Σπυρόπουλος, ο Διευθυντής του Καλλιμανοπουλείου κ. Παπαχριστόπουλος,  τα μέλη του Δ.Σ. Δ.Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος κ. Χαλμούκης και κ. Παναγόπουλος, η ειδική σύμβουλος του Δημάρχου κα Παπαδάτου, ο εκδότης του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS και της "Ωρας των Καλαβρύτων" κ. Κυριαζής και γονείς που συνόδευαν τους μικρούς αθλητές των Ακαδημιών.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο πρωτοπρεσβύτερος Κωνσταντίνος Μητρόπουλος και ο Ιεροδιάκονος Χρήστος Μπίρμπας.

Ο Πρόεδρος της Α.Ε.Καλαβρύτων, Τάκης Βαρβιτσιώτης αφού καλωσόρισε όλους τους προσκεκλημένους, αναφέρθηκε στις δράσεις της συλλόγου που σκοπό έχουν την δημιουργική απασχόληση των νέων και την διέξοδό τους μέσα από τον αθλητισμό

 

Τόνισε χαρακτηριστικά:

«Η ΑΕ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, δεν είναι ένα απλό σωματείο, αλλά ένας ζωντανός οργανισμός με πολυεπίπεδη προσφορά στο αθλητικό και όχι μόνο γίγνεσθαι της μαρτυρικής μας επαρχίας.

Εδώ αθλούνται δεκάδες παιδιά απ όλη την Επαρχία Καλαβρύτων

Διαβάστε επίσης