«Έφυγα από τον ΑΝΤ1 και πήγα στον Alpha με λιγότερα χρήματα»

Στον Αλέξη Μίχα και το “TV ΕΘΝΟΣ” έδωσε συνέντευξη ο Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος μίλησε για την μετακίνηση του ίδιου και της ομάδας του από τον ΑΝΤ1 στον Alpha.

Συζητήθηκε πολύ η μεταγραφή σου, και όλης της ομάδας, από τον ΑΝΤ1 στον Alpha. Θα ήθελα να μου πεις πώς πάρθηκε αυτή η απόφαση. Ως Ανδρέας προσωπικά, αλλά και ως ομάδα.

Σε ευχαριστώ που μου κάνεις αυτή την ερώτηση, καθώς ο περισσότερος κόσμος θεωρεί πως μετακινηθήκαμε στον Alpha με περισσότερα χρήματα. Στον Alpha, λοιπόν, πήγα με λιγότερα λεφτά. Ο βασικός λόγος ήταν πως θέλαμε μια γενικότερη ανανέωση. Ριζική αλλαγή. Θα μου πεις, τι σχέση έχει το κανάλι. Με τον Alpha μιλούσαμε πολύ καιρό πριν. Ήταν από την πρώτη στιγμή πολύ θερμό το κλίμα και νιώσαμε πως το κανάλι θα μας στηρίξει. Όπως βέβαια και έγινε.

Υπήρξε πρόταση όμως και από άλλο κανάλι…

Ισχύει. Όταν ζυγίσαμε τα πράγματα κρίναμε ότι ο Alpha ήταν αυτός που μας ταίριαζε για το Τατουάζ.

Μέτρησε και το γεγονός ότι ο Alpha στηρίζει κυρίως το πρόγραμμά του στη μυθοπλασία;

Ναι, βέβαια μέτρησε και αυτό, σε συνδυασμό βέβαια με αυτά που προανέφερα.

Είσαι γενικά σκληρός διαπραγματευτής όσον αφορά στις οικονομικές σου συμφωνίες;

Δεν θα το έλεγα. Θέλω, όμως, να διασφαλίζω κάποια δεδομένα, ώστε να μην εκτεθώ στη συνέχεια στους συνεργάτες μου. Υπάρχει μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων με τους οποίους συνεργαζόμαστε και θέλει να αμείβεται με σταθερότητα. Όλοι γνωρίζουμε πως τα πράγματα δεν είναι εύκολα στο χώρο της τηλεόρασης.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ