Ξεσηκωμός κατά του σύγχρονου «Ανταλκίδα»!

Του Θανάση Νταβλούρου

Το 386 π.X. ο Σπαρτιάτης πολιτικός Ανταλκίδας ήρθε σε μια επαίσχυντη συμφωνία με τους Πέρσες, στους οποίους πρόσφερε γην και ύδωρ με αντάλλαγμα μια εύθραυστη ειρήνη.
Οι ντροπιαστικοί όροι της ισοδυναμούσαν με εθνική μειοδοσία, διότι παρέδιδε τις ελληνικές πόλεις και την Κύπρο στον Αρταξέρξη!
Στα βήματα της «Ανταλκίδειου Συμφωνίας» βαδίζει τώρα ολοταχώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η οποία βρίσκεται στα πρόθυρα της παράδοσης του ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, γεγονός που προκαλεί τον ξεσηκωμό του υπερήφανου ελληνικού λαού.

Πάνω από ένα εκατομμύριο Ελληνίδες και Έλληνες αναμένεται να κατακλύσουν την Αθήνα, την ερχόμενη Κυριακή, για να υψώσουν τη δική τους φωνή και να διαδηλώσουν για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, το όνομα της οποίας είναι αδιαπραγμάτευτο!

Ας το καταλάβουν αυτό οι σημερινοί κυβερνώντες, έστω και την υστάτη στιγμή, αφήνοντας στην άκρη τις σπασμωδικές αντιδράσεις τους, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και το «φακέλωμα» των πολιτών που αντιδρούν στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας.

Μια νέα «Ανταλκίδειος Συμφωνία», δεν πρόκειται να περάσει!

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ