Πάτρα: Η απάντηση του Ηλία Μεντζελόπουλου μετά τον διαπληκτισμό με την καθηγήτρια από την Κρήτη

θα κινηθει νομικα

Σε μήνυση προχωρούν καθηγητές από το ΕΠΑΛ Ηρακλείου με αφορμή το γνωστό επεισόδιο σε ξενοδοχείο της Πάτρας, σε μήνυση όμως προχωρά και ο ξενοδόχος.  Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου ΑΣΤΗΡ Ηλίας Μεντζελόπουλος και εκ των πρωταγωνιστών του επεισοδίου, έστειλε γραπτή απάντηση σε ερώτηση που του έκανε ο «Κόσμος» για αυριανό δημοσίευμα με αφορμή τα όσα συνέβησαν. Στην απάντηση γράφει τα εξής:

Αρνούμαστε κατηγορηματικά τα όσα αναφέρονται για υποτιθέμενη χειροδικία. Ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο, εις βάρος οποιουδήποτε. Αντιθέτως, υπήρξαμε μάρτυρες πρωτόγνωρης στα 40 και πλέον χρόνια λειτουργίας μας, συμπεριφοράς και επεισοδίων άνευ προηγουμένου, υποκινούμενα από εκπαιδευτικούς, οι οποίοι προκάλεσαν όλο αυτό το επεισόδιο για να καλύψουν δικές τους ενδεχομένως ευθύνες, οφειλόμενες στην ελλιπέστατη επιτήρηση των μαθητών που συνόδευαν, που με την σειρά της οδήγησε σε εκ μέρους των παιδιών κατανάλωση, εκτός ξενοδοχείου, ακατάλληλων τροφίμων και ποτών. Σαφέστατα η επιχείρησή μας θα κινηθεί νομικά και θα ακολουθηθούν όλες οι διαδικασίες εις βάρος κάθε υπευθύνου». Πληροφορίες από το ξενοδοχείου αναφέρουν ότι τα παιδιά έκαναν εμετούς και είχαν πρόβλημα, μετά από κατανάλωση φαγητού και ποτού στην Αρχαία Ολυμπία την οποία είχαν επισκεφθεί στο πλαίσιο εκδρομής και γνωριμίες με τις αρχαιότητες εκει.

Χθες όμως ο κ. Μεντζελόπουλος μίλησε και στο MAX FM και είπε τα εξής: * Ουδέποτε χειροδίκησα εναντίον της καθηγήτριας * Έπαιρναν τα φλυτζάνια από την κουζίνα τα οποία είχαν χρησιμοποιηθεί σε παράλληλε εκδήλωση κοπής πίτας και έλεγαν… πως αυτά τους είχαμε δώσει * Το πρωί έβριζαν τον Διευθυντή του ξενοδοχείου Κώστα Αποστολόπουλο επειδή την προηγούμενη νύχτα… δεν τον έβρισκαν (στις 2 τα ξημερώματα) * Μία καθηγήτρια που κάνει Γερμανικά… έβριζε τον κ. Αποστολόπουλο στα Γερμανικά. * Για να φθάσω στο σημείο να πω αυτά που είπα, αυτό συνέβη μετά τις 5 ώρες που μας έβριζαν. * Μου κάνει εντύπωση για ποιον λόγο αρνούνταν να πάνε στο Νοσοκομείο που τους είπα. Είχαν έρθει απέξω με προβλήματα υγείας. Τι πιο φυσιολογικό να πάνε στα Νοσοκομείο τα παιδιά. Εκτός και αν επέμεναν σε ιδιώτη γιατρό (που φυσικά δεν μπορούσε να έχει το ξενοδοχείο όπως και κανένα ξενοδοχείο) επειδή τα παιδιά είχαν καταναλώσει αλκοόλ και δεν ήθελαν αυτό να καταγραφεί.

Δείτε το βίντεο: 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ