Δημήτρης Καμμένος: Πολιτικά ερωτικά τα καβγαδάκια με τον ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν υπάρχει απόφαση για να φύγουμε από τα κυβερνητικά πόστα»

Για «πολιτικά ερωτικά καβγαδάκια» με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο Δημήτρης Καμμένος, σχολιάζοντας την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των βουλευτών της συγκυβέρνησης με αιτία το Σκοπιανό.

Όπως είπε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1, «πρέπει να απαντάμε σε κάθε πρόκληση, είτε θετική είτε αρνητική».

Κληθείς να σχολιάσει στις αιτιάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης για χάσμα μεταξύ στελεχών της συγκυβέρνησης και για το αν πρόκειται οι ΑΝΕΛ να αποχωρήσουν από την κυβέρνηση, ξεκαθάρισε πως «δεν υπάρχει απόφαση για να φύγουμε από τα κυβερνητικά πόστα. Περιμένουμε σε τι θα συμφωνήσουν τα Σκόπια. Πρέπει να τους δώσουμε χρόνο, είναι μια χώρα με πολλά κυβερνητικά προβλήματα».

Ωστόσο, είπε πως στην περίπτωση που έρθει στη Βουλή ονομασία στην οποία περιέχεται ο όρος «Μακεδονία», «δεν θα είναι μια εύκολη μέρα για τη συγκυβέρνηση. Διότι είναι ένας πυλώνας μας».

«Δεν μπορούμε να αποδεχτούμε κάτι τέτοιο», επανέλαβε, σημειώνοντας ότι πρέπει πρώτα «να δούμε τι θα έρθει και αποφασίζουμε μετά».

Σχετικά με το πώς θα ψηφίσουν οι βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην όποια πρόταση έρθει τελικά στη Βουλή και για το αν θα αντιδράσουν με συμπαγή θέση ή θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις, εκτίμησε ότι «δεν είναι θέμα προσωπικών επιλογών», συμπληρώνοντας: «δεν νομίζω να υπάρχει κομματική γραμμή, δεν υπήρξε ποτέ κάτι τέτοιο στους ΑΝΕΛ».

Διαβάστε επίσης