Πάτρα: Ξαφνικό τέλος για τον Προαστιακό - Χωρίς τρένο σε ένα μήνα χιλιάδες χρήστες

Δε στέλνουν ούτε εισιτήρια!

Το σενάριο που όλοι οι χρήστες του Προαστιακού απεύχονταν, φαίνεται ότι γίνεται πραγματικότητα σε ενα μήνα. Ο Προαστιακός τραβάει χειρόφρενο καθώς ξεκινούν τα έργα  αποξήλωσης του παλαιού δικτύου γραμμών από την ΕΡΓΟΣΕ, προκειμένου να αντικατασταθεί από τις νέες γραμμές. 

Αυτό σημαίνει ότι το τρένο που εξυπηρετεί χιλιάδες Πατρινούς κινδυνεύει να "βγει" από την... πρίζα για χρόνια με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την υπόθεση των μεταφορών στην Πάτρα, καθώς η εργολαβια Εμφιετζόγλου από Ψαθόπυργο έως Κανελλοπούλου ξεκινά σε λίγο και δεν νοείται ...συνύπαρξη με τον προαστιακό. Μάλιστα σε αυτό πρέπει να προσθέσουμε και το γεγονός ότι η υπάρχουσα εργολαβία αφορά την υποδομή του έργου, κάτι που σημαίνει ότι θα ακολουθήσει νέα εργολαβία με την επιδομή, άρα κανείς δεν αποκλείει να μπλέξουμε σε διαδικασίες οκταετίας,

Ο  Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, στην αντίληψη του οποίου υπέπεσε η εξέλιξη, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και τονίζει ότι θα έπρεπε ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ να είχαν βρει εναλλακτικές λύσεις, για την έλευση του τρένου στην Πάτρα, κάτι που ζητούσαν εδώ και καιρό οι φίλοι του Προαστιακού, χωρίς εγκαίρως να έχουν εισακουστεί.

Πληροφορίες, αναφέρουν ότι δεν διατίθενται στον ΟΣΕ στην Πάτρα ούτε εισιτήρια, παρά το γεγονός ότι έχουν εγκαίρως ζητηθεί. Ο τοπικός Προιστάμενος ζητησε την προμήθεια νέων εισιτηρίων καθώς σε λίγες ημέρες δεν θα είναι  δυνατή η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, λόγω εξάντλησής των υπαρχόντων και η απάντηση που έλαβε είναι ότι "αδυνατούμε να εκτελέσουμε την παραγγελία σας".

Διαβάστε επίσης