Η νέα μέθοδος για νεανικό πρόσωπο

Αισθητικός βελονισμός

Ως τώρα αναγνωρίζαμε τον βελονισμόως μία εναλλακτική μέθοδο για θεραπεία διαφόρων προβλημάτων όπως μυϊκοί πόνοι, αλλεργίες ή για να κόψουμε το κάπνισμα.

Υπάρχει πλέον και ο αισθητικός βελονισμός ο οποίος αν εφαρμοστεί σε ένα πακέτο συνεδριών μπορεί να καταφέρει να αναζωογονήσει το δέρμα ,να δώσει υγιή & νεανική λάμψη στο πρόσωπο και να μειώσει τα σημάδια της γήρανσης χωρίς καμία χειρουργική παρέμβαση.

Πώς;

Μέσω του αισθητικού βελονισμού επιτυγχάνεται η ενεργοποίηση όλων των εσωτερικών συστημάτων του σώματος αφού σύμφωνα με την ασιατική φιλοσοφία οποιαδήποτε εσωτερική ανισορροπία θα επηρεάσει το πρόσωπο και το δέρμα μας. Με την τοποθέτηση λεπτών βελονών στο πρόσωπο αλλά και σε όλο το σώμα, βοηθάμε το δέρμα να οξυγονωθεί, να τραφεί και να ενυδατωθεί σωστά από μέσα προς τα έξω βοηθώντας ταυτόχρονα και όλο το σώμα. Ο αισθητικός βελονισμός είναι μια ολιστική θεραπεία που προσεγγίζει το θέμα της εξωτερικής ομορφιάς σαν αποτέλεσμα εσωτερικής υγείας .

Επιπλέον, είναι μια φυσική, ανώδυνη θεραπεία χωρίς παρενέργειες και επιπλοκές αν γίνεται από σωστά εκπαιδευμένους θεραπευτές.

Διαβάστε επίσης