Αίγιο: Ιερά Αγρυπνία από τον Αμβρόσιο για «τη σωτηρία της πατρίδας» την Παρασκευή

μέχρι τα ξημερώματα του Σαββάτου

Σε ακόμα μία Αγρυπνίαγια τη… σωτηρία της Πατρίδας, προχωρά η Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Μητροπολίτη Αμβροσίου:

«Mε πολύ ενδιαφέρον και αυξανόμενη συμμετοχή πιστών συνεχίζεται η προσπάθεια της τοπικής μας Εκκλησίας με την τέλεση αγρυπνιών προσευχητικού και λατρευτικού περιεχομένου για τη σωτηρία της πατρίδος μας.

Σύμφωνα με το καθιερωμένο πρόγραμμα όπου το πρώτο Σάββατο κάθε μήνα τελείται Ιερή Αγρυπνία σε διαφορετικό (κάθε φορά) Ιερό Ναό, για το μήνα Φεβρουάριο θα τελεστεί η αγρυπνία από το βράδυ (8.30μ.μ.) της Παρασκευής 2ας μέχρι τα ξημερώματα του Σαββάτου 3ης Φεβρουαρίου, στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Μυρτιάς Αιγίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω πρωτοβουλία και προσπάθεια από την Ιερά  Μητρόπολή μας έχει περάσει και σε αρκετές άλλες Ιερές Μητροπόλεις της Επικράτειας. Αυτό σημαίνει ταυτόχρονη θερμή, μαζική, δυναμική προσευχή για τη σωτηρία της πατρίδος μας.

Θερμότατα παρακαλούμε τους Χριστιανούς μας για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή. Τελικά, η προσευχή, και μάλιστα η ομαδική, παραμένει το μοναδικό μέσο αγώνα και προσπάθειας. Ας το αξιοποιήσουμε»

Διαβάστε επίσης