Νάσος Παπαργυρόπουλος: Ο νονός του Τόλη Βοσκόπουλου και ο ρόλος του στο True Blood

ο παίκτης των διασήμων στο Survivor

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είναι από τους ανθρώπους που εκτιμούν καθετί που συμβαίνει στη ζωή τους.

Έχει μάθει να βλέπει πίσω  και πέρα από το προφανές. Μεγαλωμένος μέσα σε σταρ και διασημότητες νονός του μάλιστα είναι ο Τόλης Βοσκόπουλος, τον οποίο θυμάται να του φέρνει για δώρα «προχώ» για την εποχή ηλεκτρονικά παιχνίδια, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος θεωρεί αυτό που εννοούμε ως σόουμπιζ τον φυσικό χώρο του. Όχι από ναρκισσισμό. Αυτός ήταν πάντα ο κόσμος του. Γι αυτό και αντιμετωπίζει όσα του έχει φέρει η δουλειά του ως ηθοποιός -από τη συνεργασία του με τον Κωνσταντίνο  Ρήγο  μέχρι τη γνωριμία του με τον Τζέισον Στέιθαμ με νηφαλιότητα. Ή πιο σωστά με κανονικότητα.

Όταν στα 18 του ανακοίνωσε στον πατέρα του ότι θέλει να δώσει εξετάσεις στη σχολή του Εθνικού θεάτρου, βρήκε αμέσως έναν σύμμαχο. Μάλιστα, τον δρόμο της υποκριτικής ακολουθεί πλέον και ο κατά έξι χρόνια μικρότερος αδελφός του Άρης.

Τρία χρόνια μετά ο Παπαργυρόπουλος ολοκλήρωνε με επιτυχία τον κύκλο σπουδών στην πιο εκλεκτική σχολή της χώρας και είχε ήδη πάρει την απόφαση να μετοικήσει στην Αμερική. Δεν ήθελε απλώς να εξελίξει τις γνώσεις του. Ήθελε να ζήσει και να γνωρίσει τον κόσμο. Επειτα από ένα μικρό πέρασμα από τη Νέα Υόρκη, εγκαταστάθηκε στο Λος Αντζελες για να παρακολουθήσει μαθήματα υποκριτικής χορού και μουσικής στο UCLA. Έμεινε εκεί για περίπου τέσσερα χρόνια, ακολουθώντας ευλαβικά το «βαρετό», όπως το θεωρεί, μοντέλο ζωής της Δυτικής Ακτής: αυστηρή, «καθαρή» διατροφή, γυμναστική ρουτίνα που εκτελούσε καθημερινά με θρησκευτική ευλάβεια, μαθήματα στη σχολή αλλά  και σωστής αμερικανικής προφοράς και φυσικά οντισιόν για σειρές και ταινίες. Η προσπάθεια του γρήγορα ευοδώθηκε, αφού επιλέχτηκε για έναν ρόλο στη σειρά «True Blood» αλλά και για ένα επεισόδιο του «Σπάρτακου». Δυστυχώς, η χαρά του δεν κράτησε πολύ, αφού όταν οι υπεύθυνοι των σειρών ενημερώθηκαν ότι δεν διέθετε άδεια εργασίας, απλώς αναζήτησαν τον επόμενο.

Πηγή: Πρώτο Θέμα


 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ