Σήμερα η δίκη του Δημάρχου Πατρέων - Συγκέντρωση εργαζόμενων έξω από τα Δικαστήρια

σταση εργασίας από τις 7 έως τις 11 το πρωί

Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πατρών θα βρεθεί σήμερα ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος, καθώς αρνήθηκε να αποστείλει τους φακέλους για την αξιολόγηση συμβασιούχων Δημοτικών Υπαλλήλων, στο πλαίσιο της κινητικότητας.

"Κατηγορείται  γιατί υπερασπίστηκε τα συμφέροντα των εργαζόμενων του Δήμου, το δικαίωμά τους στην εργασία. Δικαίωμα που το κατηγορητήριο βαφτίζει «παράνομο όφελος».

Η Δημοτική Αρχή αντιμετωπίζει και αυτή τη δίκη μαζί με τους δημότες και τους εργαζόμενους του Δήμου, δηλώνοντας ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στους εργαζόμενους και στο δίκαιο αγώνα τους για μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα", αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του Δήμου.

O Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμου Πατρέων με ανακοίνωσή του γνωστοποιεί για σήμερα Τετάρτη ως ένδειξη συμπαράστασης στον Δήμαρχο Πατρέων θα προχωρήσει σε συγκέντρωση έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Πατρών στις 8 το πρωί. Μάλιστα έχει αποφασιστεί στάση εργσαίας από τις 7.00 π.μ. έως τις 11.00 π.μ.

"Βρισκόμαστε στο πλευρό του  Δημάρχου Πατρέων, ο οποίος  με την άρνησή του να δώσει στοιχεία και φακέλους των εργαζομένων υπερασπίστηκε τη μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα για όλους, που είναι πάγιο αίτημα του Συλλόγου μας.

   Να σταματήσει τώρα η δίωξη στον αγωνιστή Δήμαρχο  της Πάτρας", αναφέρουν σε ανακοίνωση τους, οι εργαζόμενοι.

Διαβάστε επίσης