53ος Κρυμμένος Θησαυρός: Σήμερα η δεύτερη νυχτερινή πλοήγηση "Ο σωστός δρόμος είναι ο ανήφορος"

στις 4 το μεσημέρι

Μετά το συναρπαστικό πρώτο παιχνίδι της νυχτερινής πλοήγησης «Τα ζώδια της ημέρας» το περασμένο Σαββατόβραδο, με το οποίο άνοιξε το 53ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού (φετινό θέμα του: «Σε δουλειά…να βρισκόμαστε;;;»), σήμερα  Τετάρτη 31 Ιανουαρίου το ραντεβού με τα πληρώματα ανανεώνεται επιφυλάσσοντας μια ακόμη αξέχαστη εμπειρία μέσω της 2ης Νυχτερινής Πλοήγησης και ανεβάζοντας τις θερμοκρασίες του κεφιού, της περιπέτειας και της αναζήτησης.

Τα όσα θα διαδραματιστούν στο πλαίσιο της 2ης Νυχτερινής Πλοήγησης θα γίνουν βεβαίως έντονα καρναβαλικά αντιληπτά και σε περαστικούς, θεατές και σε περιοχές της πόλης, αφού τη νύχτα της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου οι κυνηγοί, όπως πάντα, θα κάνουν άνω κάτω την πόλη και θα αξιοποιήσουν τα καρναβαλικά αποθέματα της φαντασίας και της έμπνευσής τους για να είναι παρόντες στα κοντρόλ και να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Η 2η Νυχτερινή Πλοήγηση με θέμα «Ο σωστός δρόμος είναι ο ανήφορος», που θα δώσει καρναβαλικό χρώμα στη νύχτα της Πάτρας, εγγυάται ένα ακόμη ολοζώντανο παιχνίδι για τους κυνηγούς, που θα συναντηθούν στην αφετηρία έχοντας οπλιστεί με κέφι, ευρηματικότητα και καρναβαλικό πάθος για να αναμετρηθούν με τις εκπλήξεις και τις συγκινήσεις που τους επιφυλάσσονται από την Ομάδα του 53ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού. Τις σχετικές οδηγίες και την ώρα για την εκκίνηση θα λάβουν την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου και ώρα 16.00 από την ΕΡΤ Πάτρας 92.5 ή 89.9 ή 93.9 FM. Η μέγιστη βαθμολογία είναι 200 βαθμοί.

Η 2η Νυχτερινή Πλοήγηση του 53ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού είναι προ των πυλών και οι κυνηγοί έτοιμοι.

 

Διαβάστε επίσης