Μαρτυρία για το εξαφανισμένο κινητό της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη - "Είδα δυο άνδρες να..."

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΟ "ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ"

Νέα στοιχεία που σχετίζονται με τη "τύχη" του κινητού τηλεφώνου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, που βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητο της, παραλίμνια περιοχή της Τριχωνίδας, έφερε στο φως, το "Τούνελ" της Αγγελικής Νικολούλη.

Τηλεθεατής που επικοινώνησε με την εκπομπή ισχυρίστηκε ότι βρέθηκε στο σημείο που αργότερα εντοπίστηκε νεκρή η άτυχη μητέρα και είδε δύο ύποπτα πρόσωπα να πετούν κάτι στη λίμνη.

Ο μάρτυρας που είναι κάτοικος Αθηνών, και εκείνη τη μέρα βρέθηκε στην περιοχή της λίμνης Τριχωνίδας, είναι διατεθειμένος να καταθέσει τα όσα είδε στις Αρχές.

Μια ακόμη τηλεθεάτρια ανέφερε πως βρήκε εκεί γύρω ένα κινητό τηλέφωνο ΝΟΚΙΑ με κάρτα COSMOTE, αλλά δεν πρέπει να ανήκει στην Ειρήνη Λαγούδη.


Υπενθυμίζεται πως ο Εισαγγελέας Πρωτωδικών Αγρινίου έδωσε εντολή για κατεπείγουσα συμπληρωματική έρευνα έδωσε ο εισαγγελέας πρωτοδικών Αγρινίου προκειμένου να φωτιστούν οι συνθήκες θανάτου της μητέρας από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας.

Αφορμή για την εξέλιξη αυτή στάθηκαν τα όσα ισχυρίζεται ότι εντόπισε ο πραγματογνώμονας που όρισαν οι συγγενείς της Ειρήνης Λαγούδη 44 χρόνων, στο αυτοκίνητο όπου βρέθηκε νεκρή.

Κατά την αυτοψία στο όχημα της άτυχης μητέρας παρουσία αστυνομικών, φάνηκε ότι στο ένα από τα κορδόνια που συγκρατούν την εταζέρα του πορτ μπαγκάζ, υπήρχε ένα κομμάτι από βαμβάκι εμποτισμένο με εύφλεκτο υλικό.
Ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας κ. Ταουξής, υποστήριξε πως πρόκειται για αυτοσχέδια κατασκευή που θα λειτουργούσε ως μοχλός μετάδοσης της φωτιάς στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.
Οι αστυνομικοί, δεν θεωρούν ότι το συγκεκριμένο εύρημα σχετίζεται με εγκληματική ενέργεια.
Από το έως τώρα προανακριτικό υλικό που έχουν συλλέξει οι Αστυνομικοί έχουν στη διάθεση τους βίντεο που πιστοποιεί πως η Ειρήνη Λαγούδη σταμάτησε και αγόρασε ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υλικό από πρατήριο της περιοχής την ημέρα που εξαφανίστηκε. Από άλλο βιντεοληπτικό υλικό φαίνεται πως η μητέρα κατευθύνθηκε μόνη της προς την λίμνη Τριχωνίδα.

Διαβάστε επίσης