Κρήτη: Πτώμα γυναίκας επέπλεε στη θάλασσα - Αναζητείται ηλικιωμένη

σε ρέθυμνο και σητεία αντίστοιχα

Συναγερμός σήμανε σήμερα το πρωί στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρεθύμνου, όταν περαστικοί ενημέρωσαν ότι στη θάλασσα, επιπλέει μία γυναίκα.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οι λιμενικές Αρχές καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η γυναίκα ανασύρθηκε από τη θάλασσα και στη συνέχεια διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Πρόκειται για γυναίκα ξένης καταγωγής ηλικίας 40 - 50 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, οι Λιμενικές Αρχές δεν βρήκαν πάνω της ταυτότητα ή κάποιο άλλο έγγραφο που να μαρτυρά τα στοιχεία της. Επίσης, στην Αστυνομία αλλά και στο Λιμενικό, δεν έχει δηλωθεί καμία εξαφάνιση γυναίκας στα όρια του Ρεθύμνου.

Αγωνία για την ηλικιωμένη που αγνοείται στη Σητεία

Από το πρωί ξεκίνησαν και πάλι οι έρευνες για τον εντοπισμό της 83χρονης γυναίκας, που εξαφανίστηκε το πρωί της Τετάρτης από το σπίτι της στα Πιλαλήματα Σητείας, στην Κρήτη.

Η ηλικιωμένη, που ζει μόνη της, πάσχει από Αλτσχάιμερ αλλά και καρδιολογικά προβλήματα και αναζητείται από το απόγευμα της Τετάρτης που οι οικείοι της δήλωσαν την εξαφάνισή της στην αστυνομία.

Στις έρευνες συμμετέχουν η ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, αστυνομία, πυροσβεστική, εθελοντές σαμαρείτες και διασώστες από την ΕΔΕΑΚ Σητείας, ο οποίοι, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, χτενίζουν την περιοχή προκειμένου να βρεθεί η ηλικιωμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 83χρονη γυναίκα είχε εξαφανιστεί και πάλι στο παρελθόν, κάνοντας οτοστόπ και ζητώντας από οδηγό να τη μεταφέρει σε κοντινή απόσταση.

Μάλιστα φαίνεται να συνήθιζε να σταματά οδηγούς και να τους ζητά βοήθεια για να μεταβεί σε διάφορα σημεία της περιοχής.

Οι οικείοι της απευθύνουν έκκληση σε όποιον έχει δει την ηλικιωμένη να απευθυνθεί στις αρχές καθώς η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Πηγή: ekriti.gr -  flashnews.gr

Διαβάστε επίσης