H...ΜΟΣΧΑ μας προσκαλεί να δοκιμάσουμε δωρεάν τα προϊόντα της

το μοναδικό κατάστημα στην πάτρα με γνήσια ρωσικά είδη για κάθε γούστο

Θέλετε να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία γεύσεων; Να η ευκαιρία. Στην οδό Μαιζώνος πριν την Γούναρη, στην Πάτρα,  οι λάτρεις των ξεχωριστών γεύσεων, θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν σολομό καπνιστό, βουτυρόψαρο, αγριογούρουνο καπνιστό, διάφορα σαλάμια και τυριά...

Το ραντεβού στη ΜΟΣΧΑ το μοναδικο κατάστημα με ρωσικά προϊόντα και όχι μόνο , μας χαρίζει στιγμές γευσιγνωσίας στον ειδικό χώρου του ! Κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 18:00-21:30 και το Σάββατο 13:00-16:00
Ελάτε να δοκιμάσετε και εσείς. 
Το κατάστημα είναι ανοικτό Δευτέρα - Σάββατο 9:00 - 23:00

 

Στην ΜΟΣΧΑ μπορείτε να βρείτε σε προσιτές τιμές ποικιλία εκλεκτών και πρώτης ποιότητας τροφίμων, μεταξύ των οποίων διάφορα αλλαντικά και σαλάμια, καπνιστό σολομό, ψάρι και φυσικά χαβιάρι! 

Πάρτε μια ...γεύση από τα εξαιρετικής ποιότητας και διατροφικής αξίας τρόφιμα:

 

Σαλάμι Κροκοβίας: Η παραγωγή του άρχισε τον 16ο αιώνα στην Πολωνία. Τον XVIII αιώνα αυτή η συνταγή ήταν αναπαραχθεί και στη Ρωσία και ετοιμάζεται στο έδαφος της Ρωσίας μέχρι σήμερα.

Αυτό το σαλαμι περιέχει πολύ νάτριο, κάλιο, μαγνήσιο, φώσφορο, θείο, σίδηρο και ιώδιο, βιταμίνες PP, Β1, Β2.

 

Σολομός: Είναι παραδοσιακό φαγητό της κουζίνας των σκανδιναβικών χωρών και της Ρωσίας.Ο επιλεγμένος σολομός καπνίζεται ελαφρά σε παραδοσιακό φούρνο με ξύλα, σύμφωνα με μια παλιά ρωσική συνταγή. Χρειάζονται 4 ημέρες για να γίνει ένας καπνιστός σολομός. 

 

Βουτυρόψαρο είναι το ψάρι Eskolar (σπάνιο ψάρι): Στην εμφάνιση και τον τρόπο ζωής μοιάζει με τον τόνο. Το κρέας eskolar (βουτυρόψαρο) είναι πλούσιο σε λιποδιαλυτές βιταμίνες, μίκρο- και μακροθρεπτικά συστατικά, απαραίτητα για την κανονική λειτουργία του ανθρώπινου σώματος.

Το  ψάρι είναι χρήσιμο για άτομα που πάσχουν από χρόνια δυσκοιλιότητα. Μετά από όλα, αντί για τα συνηθισμένα ακόρεστα και κορεσμένα λίπη, το escolar περιέχει μια δίκαιη ποσότητα μονογλυκεριδίων. Οι κηροί στο σώμα δεν πέπτονται και έχουν έντονο καθαρτικό αποτέλεσμα.

 

Φαγόπυρο ή αλλιώς “μαύρο στάρι”: Είναι ένα όχι και τόσο διαδεδομένο δημητριακό, με εξαιρετική θρεπτική αξία και πολύ μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη (14%), σε σχέση με τα υπόλοιπα δημητριακά.

Δεν περιέχει γλουτένη, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άτομα που έχουν δυσανεξία σε αυτή (κοιλιοκάκη). Επίσης, περιέχει αρκετές φυτικές ίνες και σύνθετους υδατάνθρακες, με αποτέλεσμα να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ελεύθερα και από άτομα με σακχαρώδη διαβήτη, αφού σταθεροποιεί τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα. Έρευνες έχουν δείξει, ότι δίαιτες που το περιέχουν, έχουν συνδεθεί με τη μείωση του κινδύνου ανάπτυξης υψηλής πίεσης του αίματος (υπέρτασης) και μείωσης της υψηλής χοληστερόλης. Συνάμα, βοηθά στην αντιμετώπιση της αρτηριοσκλήρωσης, ενώ δρα καταπραϋντικά στους πονοκεφάλους και τις δερματοπάθειες. Τέλος, επειδή είναι πλούσιο σε φλαβονοειδή, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και προστατεύει από διάφορες αρρώστιες.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν το ρύζι π.χ. σε γεμιστά ή να το συνοδεύσετε βραστό με λαχανικά και κρέας, αφού αποτελείται κυρίως από σύνθετους υδατάνθρακες. Μπορείτε να το βάλετε στο γιαούρτι ή το γάλα σας ή μέσα στις σαλάτες σας…

 

Γιαούρτι καραμελομένιο (Ριάζενκα).Ένα ποτήρι ριάζενκα παρέχει σχεδόν το 25% του ημερήσιου ασβεστίου και το 20% του καθημερινού φωσφόρου. Το γιαούρτι είναι πλούσιο σε βιταμίνη Α, Β1 και Β2, C, Ε,ΡΡ. Άριστη πηγή βιοτίνης που βοηθά την αφομοίωση των άλλων βιταμινών Β από το σώμα. Απορροφάται εύκολα από το σώμα. Έχει καλή επίδραση στο στομάχι και στο πεπτικό σύστημα στο σύνολό του. Η τακτική κατανάλωση του ριάζενκα ομαλοποιεί το έργο των νεφρών.

Η κατανάλωση μικρής ποσότητας Του Γιαούρτιου πριν από το φαγητό βοηθά στην αποκατάσταση της ισορροπίας όξινης βάσης.

Συνιστάται όταν έχετε υψηλή αρτηριακή πίεση (υπέρταση).

Συνιστάται να πίνετε ριάζενκα τη νύχτα - περιέχει μεγάλο αριθμό θερμίδων και θρεπτικών συστατικών, τα οποία θα διατηρήσουν το αίσθημα κορεσμού μέχρι το πρωί

H "Mόσχα" λειτουργεί καθημερινά από τις 8 το πρωί έως τις 12 το βράδυ. 

Μόσχα, με αγάπη στην Πάτρα!!!

 

Διαβάστε επίσης