Δυτική Ελλάδα: Απίστευτη ιστορία- Γονείς μήνυσαν τα παιδιά τους

Μπορεί ο καυγάς ανάμεσα σε ένα αντρόγυνο στο σπίτι τους στη Βόνιτσα να είχε πάρει άγριες διαστάσεις, ωστόσο ξέχασαν τις διαφορές τους όταν τα παιδιά τους κατέφυγαν σε… ακραία μέτρα για να τους κάνουν να σταματήσουν και ένωσαν τις δυνάμεις τους εναντίον τους!

Το πρωτοφανές ενδοοικογενειακό επεισόδιο συνέβη το απόγευμα της Τρίτης, όταν ο 51χρονος πατέρας άρχισε να διαπληκτίζεται έντονα με την 44χρονη μητέρα. Τα παιδιά τους προσπαθούσαν να διακόψουν τον καυγά, αλλά εκείνοι δεν τους έδιναν σημασία και, μπροστά στο ενδεχόμενο να φτάσουν σε χειρότερες καταστάσεις, τα δυο αδέλφια πήραν ασυνήθιστες πρωτοβουλίες.  Ο 26χρονος γιος του ζευγαριού άρπαξε ένα κυνηγετικό όπλο και πυροβόλησε στον αέρα, ενώ η 27χρονη αδελφή του βγήκε από το σπίτι και άρχισε να… καταστρέφει το αυτοκίνητο του πατέρα τους χτυπώντας το με ένα βαρύ αντικείμενο! Αμέσως μετά, οι δυο νεαροί εξαφανίστηκαν, πριν προλάβουν να δουν τους γονείς τους να συμφιλιώνονται… εναντίον τους! 
Πατέρας και μητέρα πήγαν στο αστυνομικό τμήμα Ακτίου και κατέθεσαν μηνύσεις σε βάρος των παιδιών τους! Έτσι, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του 26χρονου και για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της 27χρονης, που αναζητούνται για να συλληφθούν!

“Επιδημία” τροχαίων στην Πάτρα! Κι άλλο σε διασταύρωση – “καρμανιόλα”, τραυματίστηκε γυναίκα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ξύπνησαν μνήμες στην Αμερικής – Νέο τροχαίο με δίκυκλο στο σημείο που σκοτώθηκε ο 27χρονος Δημήτρης Λιόπετας (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Λιόπετα-Θρήνος και πλήθος κόσμου στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου-ΦΩΤΟ

Από τη Δυτική Ελλάδα η 25χρονη που σκοτώθηκε σε φρικτό τροχαίο στο Κιάτο

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο του 47χρονου δημοσίου υπαλλήλου Παναγιώτη Χονδρού

Πάτρα: Τα έκανε… λίμπα σε Αστυνομικό Τμήμα

Πάτρα: Προφυλακίστηκε ο 39χρονος οδηγός για το τροχαίο με θύμα τον Δημήτρη Λιόπετα – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: 720 διαμερίσματα θα δημιουργηθούν στο στρατόπεδο Μανουσογιαννάκη – Εξαγγελίες Μητσοτάκη για αξιοποίηση ακινήτων για όσους δεν έχουν σπίτι