Δυτική Ελλάδα: Απίστευτη ιστορία- Γονείς μήνυσαν τα παιδιά τους

Μπορεί ο καυγάς ανάμεσα σε ένα αντρόγυνο στο σπίτι τους στη Βόνιτσα να είχε πάρει άγριες διαστάσεις, ωστόσο ξέχασαν τις διαφορές τους όταν τα παιδιά τους κατέφυγαν σε… ακραία μέτρα για να τους κάνουν να σταματήσουν και ένωσαν τις δυνάμεις τους εναντίον τους!

Το πρωτοφανές ενδοοικογενειακό επεισόδιο συνέβη το απόγευμα της Τρίτης, όταν ο 51χρονος πατέρας άρχισε να διαπληκτίζεται έντονα με την 44χρονη μητέρα. Τα παιδιά τους προσπαθούσαν να διακόψουν τον καυγά, αλλά εκείνοι δεν τους έδιναν σημασία και, μπροστά στο ενδεχόμενο να φτάσουν σε χειρότερες καταστάσεις, τα δυο αδέλφια πήραν ασυνήθιστες πρωτοβουλίες.  Ο 26χρονος γιος του ζευγαριού άρπαξε ένα κυνηγετικό όπλο και πυροβόλησε στον αέρα, ενώ η 27χρονη αδελφή του βγήκε από το σπίτι και άρχισε να… καταστρέφει το αυτοκίνητο του πατέρα τους χτυπώντας το με ένα βαρύ αντικείμενο! Αμέσως μετά, οι δυο νεαροί εξαφανίστηκαν, πριν προλάβουν να δουν τους γονείς τους να συμφιλιώνονται… εναντίον τους! 
Πατέρας και μητέρα πήγαν στο αστυνομικό τμήμα Ακτίου και κατέθεσαν μηνύσεις σε βάρος των παιδιών τους! Έτσι, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του 26χρονου και για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της 27χρονης, που αναζητούνται για να συλληφθούν!

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)