Χαρά Μπαρδάκη: Η Πατρινή Δημοσιογράφος αποχαιρετά τον αδελφό της - Συγκινεί το μήνυμα

"Εσβησε" λίγες ημέρες μετά τον πατέρα τους

"Αγαπημένε μου και λατρεμένε μου αδελφούλη…
Υπάρχουν στιγμές που δεν ξέρεις από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις, αν μπορέσεις να βάλεις κάποτε την τελεία, αν μπορέσεις να πεις το «αντίο» που θες… Αν καταφέρεις να αποχαιρετήσεις έναν άνθρωπο που «φεύγει» αλλά ξέρεις πως θα τον έχεις για πάντα στην καρδιά σου μαζί με τις αναμνήσεις και τα συναισθήματα που θα έρχονται απρόσκλητα. Αυτές οι αναμνήσεις που θα σε συντροφεύουν στο υπόλοιπο της ζωής σου. Δύσκολο και επώδυνο να αποχωριστείς τον αδελφό σου τόσο νωρίς… Να στερηθείς την αγκαλιά του και το χαμόγελο του που φώτιζε το πρόσωπό του…
Σε παρηγορεί η σκέψη πως όσοι «έφυγαν» για την γειτονιά των αγγέλων είναι εκεί ψηλά άγρυπνοι φύλακες που μας προσέχουν και έτσι παίρνεις δύναμη να συνεχίσεις… 
Η οικογένειά μου κι εγώ ευχαριστούμε θερμά όλους που με την παρουσία τους, τα λόγια τους και τις σκέψεις τους, μας συμπαραστάθηκαν στο βαρύ πένθος μας για την πρόωρη απώλεια του λατρεμένου μας Θοδωρή".

Αυτό είναι το αποχαιρετιστήριο διαδικτυακό μήνυμα της Πατρινής Δημοσιογράφου Χαράς Μπαρδάκη στο αδελφό της Θοδωρή, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών, "ακολουθώντας" τον πατέρα τους Νεοκλή, που απεβίωσε πριν 20 ημέρες.

592f5fca8029a3900de802c329fd3339_l.jpg

Η οικογένεια της Δημοσιογράφου της εφημερίδα "Αλλαγή", πρέπει να διαχειριστεί το βαρύ πένθος από τις απώλειες των αγαπημένων τους προσώπων.

Ο Θεόδωρος Μπαρδάκης "έσβησε" μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και ενώ νοσηλευόταν τον τελευταίο ενάμιση μήνα στο Νοσοκομείο του Ρίου.

 Ήταν παντρεμένος με την Βασιλική Γούβη και είχαν αποκτήσει τρία παιδιά, τον Νίκο, τον Νεοκλή και την Μαγδαληνή.