Πάτρα: Τι «έκρυβε» ανελκυστήρας σε Δημόσιο Νοσοκομείο – Αποκρουστική η εικόνα – ΦΩΤΟ

Δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν άνοιξε η πόρτα ανελκυστήρα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο «Παναγία Βοήθεια» , Πατρινή με την κόρη της που βρέθηκαν  στο νοσηλευτικό ίδρυμα την περασμένη Κυριακή, προκειμένου να επισκεφθούν ασθενή.

Βέβαια η εικόνα έξω από το ασανσέρ (χαρτιά και ιατρικές μάσκες), ίσως  αποτελούσε «προάγγελο» για το τι θα αντίκριζαν, περιγράφουν στο tempo24.gr. Όταν λοιπόν ο ανελκυστήρας έφτασε στο ισόγειο και η πόρτα άνοιξε, τότε έγινε και η «αποκάλυψη». Στο πάτωμα, ήταν πεταγμένες και ποδοπατημένες, χρησιμοποιημένες  χειρουργικές μάσκες και ανάμεσα  τους βαμβάκι που έφερε «αδιευκρίνιστο» κόκκινο χρώμα!

27294434_1905696252794890_1838488713_n_0.jpg

27045284_1905696202794895_605809841_n_1.jpg

Η έκπληξη τους, όπως ήταν φυσικό μεγάλη και ακολούθησε η ρητορική ερώτηση για ποιο λόγο υγειονομικό υλικό – αγνώστου προελεύσεως – βρισκόταν εκτεθειμένο σε δημόσιο χώρο του Νοσοκομείου και μάλιστα σε σημείο που χρησιμοποιείται, όχι μόνο από επισκέπτες, συνοδούς ασθενών, αλλά και από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ιδρύματος.

27043279_1905696229461559_343855545_n.jpg

Μετά από περίπου δυο ώρες, αποχώρησαν από το Νοσοκομείο. Κάλεσαν και πάλι ανελκυστήρα και έτυχε να μπουν, στο ίδιο ασανσέρ που πριν λίγες ώρες, είχαν «ανέβει» σε κλινική του τρίτου ορόφου του Πανεπιστημιακού Νοσηλευτικού Ιδρύματος. Με λύπη διαπίστωσαν, πως το υγειονομικό υλικό παρέμενε εκεί…!

 

 

 

Πάτρα: Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά σε δασική έκταση κοντά στο Σούλι (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αχαΐα: Στο νοσοκομείο τετραμελής οικογένεια μετά από σοβαρό τροχαίο (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ο 21χρονος οδηγός της μηχανής πήγε να καταθέσει υπέρ του 25χρονου, αλλά συνελήφθη για εμπρησμό – Είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης – Επιβεβαιώνει η ΕΛ.ΑΣ

Ένας από τους κορυφαίους Αχαιούς αθλητές είναι ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός στην Πλαζ

Πάτρα: “Έφυγε” ένας υπέροχος άνθρωπος – Συγκίνηση για τον συνταξιούχο υπάλληλο και παλιό αθλητικογράφο Νίκο Νικολάου

Πάτρα: Η πόλη έχασε τον μηχανοδηγό της! Θρήνος για τον ξαφνικό θάνατό του

Nέα απόφαση: Ποιες περιοχές της Πάτρας και της Δυτ. Αχαΐας κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης – ΛΙΣΤΑ

Πάτρα: Κάθονταν στην αυλή και τους έπεσε στο κεφάλι ένα δένδρο – Τρεις τραυματίες