Νέα βίντεο με την Ειρήνη Λαγούδη που δεν δείχνουν κανένα σύννεφο ικανό να την "σκοτώσει"- Πώς την βρήκε ο σκύλος της ΕΜΑΚ

Κάθε μέρα που περνάει έρχονται στο φως νέα στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη. Σήμερα, στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live προβλήθηκαν δύο νέα βίντεο, με στιγμές της 44χρονης από τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Στα βίντεο, φαίνεται η μητέρα τριών παιδιών να περνάει ευτυχισμένες στιγμές δίπλα στους δικούς της ανθρώπους, ενώ δεν έδειχνε να την προβληματίζει κάτι. Τα βίντεο, ενισχύουν τα όσα λέει η οικογένειά της. Ότι δηλαδή, η 44χρονη δεν είχε λόγο να αυτοκτονήσει καθώς ήταν μια ευτυχισμένη γυναίκα και πάνω απ΄όλα μια μητέρα τριών παιδιών που κατάφερε να μεγαλώσει μόνη της, με τον καλύτερο τρόπο. Οι εικόνες αυτές, τραβήχτηκαν μόλις λίγα 24ωρα, πριν η γυναίκα βρεθεί νεκρή, μέσα στο αυτοκίνητό της.

 

Έτσι βρήκε την Ειρήνη ο σκύλος της ΕΜΑΚ

Σύγκλονιστικά είναι τα όσα περιγράφουν οι πυροσβέστες που βρήκαν το άψυχο σώμα της Ειρήνης Λαγούδη, μέσα στο αυτοκίνητό της, στην ερημική παραλία. Στα ίχνη της, τους οδήγησε ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της ΕΜΑΚ, ο Αρχιπυροσβέστης Μαξ, ο οποίος ήταν σήμερα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

 

 

Η επιστολή της οικογένειας της 44χρονης

Την ίδια ώρα, η οικογένεια της Ειρήνης, με μια επιστολή της, ζητάει να εξιχνιαστεί γρήγορα το έγκλημα.

Μεταξύ άλλων, στην επιστολή αναφέρει:

«Η Ειρηνούλα, μητέρα τριών παιδιών, χήρα στα 44 χρόνια της που με πολύ μεγάλο αγώνα είχα ανθρέψει τα παιδιά της, ιδιαίτερα μετά το θάνατο του συζύγου της και τώρα που είχαν φτάσει σε μια ηλικία που είχαν ανοίξει τα φτερά τους, για καινούρια πράγματα (πανελλήνιες, σπουδές στη Γαλλία, στρατιωτική θητεία) δεν ήταν δυνατόν να δώσει τέλος στη ζωή της, αφήνοντάς τα μόνα σε μια κρίσιμη καμπή της ζωής τους».

 

 

Και σε άλλο σημείο, της επιστολής, η οικογένεια τονίζει:

» Ακόμα χειρότερο είναι το γεγονός ότι υπήρξαν φήμερς για αυτοκτονία, πρφανώς για να στραφεί η προσοχή της έρευνας προς λανθασμένη κατεύθυνση».

Εν αναμονή των εργαστηριακών εξετάσων, που αναμένεται να ρίξουν φως στις συνθήκες θανάτου της 44χρονης, παραμένει μεγάλο ερώτημα, το πού βρίσκεται το κινητό της τηλέφωνο. Ακόμα οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να το εντοπίσουν, γεγονός που και αυτό, αποτελεί μυστήριο. Γιατί να θέλει να εξαφανίσει το κινητό της μια γυναίκα, αν έχει σκοπό να αυτοκτονήσει;

Πηγή: ΤΑΤΙΑΝΑ live

Διαβάστε επίσης