Παναθηναϊκός: Προσπαθεί να τελειώσει με τις πωλήσεις Μολέδο – Βιγιαφάνιες

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται επειγόντως ρευστό και οι περιπτώσεις παικτών που μπορούν να του το φέρουν άμεσα είναι αυτές των Μολέδο και Βιγιαφάνιες.

Στην άμεση πώληση των Μολέδο κι Βιγιαφάνιες προσπαθεί να προχωρήσει ο Παναθηναϊκός και γι’ αυτό βρίσκεται σε επαφή με τις ομάδες που επιθυμούν να τους αποκτήσουν.

Η περίπτωση Μολέδο έχει… τραβήξει πολύ. Ο 30χρονος αμυντικός συμφώνησε να πάει στην Ιντερνασιονάλ το καλοκαίρι, έριξε.. χυλόπιτα στην προσφορά του ΠΑΟΚ και πλέον το “τριφύλλι” έχει επαφές με το σύλλογο της Βραζιλίας, προκειμένου να τον παραχωρήσει τώρα.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ωφεληθεί από αυτή την πώληση με ένα ποσό 300 χολ. Ευρώ, καθώς ο Μολέδο θα του χαρίσει 150 χιλ. ευρώ χρέη. Το πρόβλημα που προσπαθεί να ξεπεραστεί είναι αυτό των δόσεων, με τους “πράσινους” να θέλουν άμεσα ένα μεγάλο ποσό και όχι πάρα πολλές δόσεις.

Την ίδια στιγμή, εξελίξεις υπάρχουν και στην περίπτωση του Βιγιαφάνιες. Η Αλάνιασπορ προσφέρει 700.000 ευρώ, ενώ οι “πράσινοι” θέλουν πάνω από 1,1 εκατ. ευρώ.

Ο Βιγιαφάνιες απ’ την μεριά του θέλει να πάει στην Αλάνιασπορ, αφού του έχει προτείνει τριετές συμβόλαιο έναντι 2,5 εκατ. ευρώ. Οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη. Άξιο αναφοράς, πως και ο συγκεκριμένος παίκτης θα… χαρίσει ένα μέρος από το ποσό που του οφείλει ο παναθηναϊκός, για να βοηθήσει στην ολοκλήρωση της μετεγγραφής.

Διαβάστε επίσης