Τρεις Πατρινοί στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας-Μετά τους Τσουβάλα και Ανδρικόπουλο, αντιστράτηγος και ο Ανδρέας Αποστολόπουλος

για πρωτη φορα

Τρεις αντιστράτηγοι με άμεση σχέση με την Πάτρα βρίσκονται από σήμερα στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι δύο ήδη προϋπήρχαν. Πρόκειται για τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνο Τσουβάλα ο οποίος όπως έγραψε το tempo24 παραμένει στην θέση του για τρίτη χρονιά και ο υπαρχηγός Αριστείδης Ανδρικόπουλος ο οποίος επίσης παραμένει στην θέση του.

Τρίτος Πατρινός ο μέχρι σήμερα διευθυντής της Οικονομικής Αστυνομίας Ανδρέας Αποστολόπουλος, ο οποίος προήχθη στον βαθμό του αντιστρατήγου και θα αναλάβει καθήκοντα Γενικξού Επιθεβρητή Νοτίου (ή Βορείου) Ελλάδος.

Ο κ. Ανδρέας Αποστολόπουλος θα είναι τελικά ο διάδοχος του κ. Μπάκα στη θέση του αντιστράτηγου, και αναμένεται να καταλάβει και 
τη θέση του ως επιθεωρητής νότιας Ελλάδας, εκτός κι αν γίνει εναλλαγή με τον κ. Δραγατάκη.

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ

Ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr αοποστρατεύονται ο αττικάρχης Αλκιβιάδης Ασημακόπουλος και υποστράτηγος Γιώργος Κωτσάκης.

Να σημειωθεί οτι τόσο ο Αριστείδης Ανδρικόπουλος όσο και ο Ανδρέας Αποστολόπουλος έχουν υπηρετήσει σε νευραλγικές θέσεις στην Αχαΐα όπως στην Ασφάλεια Πατρών,

ενώ στην Πάτρα πέρασε τα παιδικά και σχολικά του χρόνια, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας.

Ο  κ. Τσουβάλας, ολοκλήρωσε το σχολείο από το Πειραματικό Λύκειο Πατρών, ενώ διατηρεί ακόμα πολλές φιλικές και συγγενικές σχέσεις με την αχαϊκή πρωτεύουσα, αφού και οι γονείς του διαμένουν στην περιοχή της Παραλίας Πατρών.

Η καταγωγή του είναι από τα Τζουμέρκα και συγκεκριμένα από τους Ραφταναίους, όμως στην Πάτρα ήρθε με τους γονείς του σε πολύ μικρή ηλικία και παρέμεινε εδώ για παρα πολλά χρόνια.

ΝΙΚΟΣ ΑΝ. ΣΥΦΑΝΤΟΣ

 

 

Διαβάστε επίσης