Τα ζώδια σήμερα 23 Ιανουαρίου

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Φυσικά και ο πρώτος μήνας του χρόνου αναμένεται ανατρεπτικός και ανανεωτικός με τόσους πλανήτες στο Ζώδιο του Υδροχόου! Ειδικά για Κριούς, Ζυγούς, Δίδυμους, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόους, η εποχή είναι ιδανική για τις εξελίξεις στην ζωή τους!

Κριός

Γενικά

Έχεις να υλοποιήσεις πάρα πολλές ιδέες, Κριέ, σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Καλό θα είναι σήμερα, να προσέξεις πολύ στις κινήσεις σου. Θα υπάρχουν μερικές καθυστερήσεις, αλλά θα τα βγάλεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να ξανακερδίσεις το χαμένο έδαφος της προηγούμενης περιόδου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να εμπιστευτείς το ταίρι σου, Κριέ, που έχει πάρα πολλά να σου δώσει. Μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Κριέ, θα έχει σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Πρέπει να αποφύγεις τα «άλματα» και μην προσπαθήσεις να αλλάξεις κάτι. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα και αποφύγεις τις άσκοπες αγορές, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.


Ταύρος
Γενικά
Οι βάσεις που έχεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου, Ταύρε, είναι πολύ καλές. Μην αλλάξεις σήμερα πορεία, αν έρθουν κάποια θέματα που μπορεί να σε προβληματίσουν. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και η επιτυχία είναι δική σου. Η ημέρα είναι πολύ καλή για μερικά ζητήματα που θέλεις να τελειώνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα, Ταύρε, θα είναι μεγάλος. Θα μπορέσεις σήμερα να δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου, ώστε να νιώσει μεγάλη ασφάλεια μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι προτάσεις που θα δεχτείς στη δουλειά σου, Ταύρε, θα είναι πολλές. Κάνε τις σωστές επιλογές, για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα, που θα σε οδηγήσουν σε έξοδα.


Δίδυμος

Γενικά
Σήμερα, Δίδυμέ μου, πρόσεξε να μην εκνευριστείς με θέματα, που δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία. Η ενεργητικότητα που θα έχεις, θα είναι μεγάλη. Μπορείς να ασχοληθείς με ζητήματα, που σε απασχολούν καιρό, αφού οι ιδανικές λύσεις είναι πολύ κοντά. Μην αποθαρρύνεσαι από θέματα που θέλεις να τελειώσεις και καθυστερούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρόσεξε σήμερα, Δίδυμε, αφού με τις πολλές δραστηριότητες που έχεις, θα αμελήσεις κάποια βασικά πράγματα που αφορούν το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς στην δουλειά σου, Δίδυμε, να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν και προβληματίζεσαι. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα. Φρόντισε να κινηθείς δυναμικά σε κάποιες καταστάσεις που θα παρουσιαστούν, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.


Καρκίνος

Γενικά
Από σήμερα, Καρκίνε, μπορείς να βάλεις πολλά πράγματα σε μια σειρά και να βρεις τον εαυτό σου. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που επιθυμείς εδώ και πάρα πολύ καιρό. Η μέρα θα είναι καλή σε σχέση με θέματα που θέλεις να τελειώνεις κι ειδικότερα με ζητήματα σπιτιού. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν με άτομα της οικογένειας τώρα αρχίζουν και εξομαλύνονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα συναισθήματα σου, Καρκίνε, είναι ξεκάθαρα, πρέπει όμως να δώσεις να το καταλάβει και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου θα πάει αρκετά καλά, Καρκίνε. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, ενώ και θέματα που σε προβλημάτιζαν, τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα που τον τελευταίο καιρό ξεφεύγουν.


Λέων

Γενικά
Μη βγεις σήμερα από τον προγραμματισμό που έχεις, Λέων, για να πετύχεις τους στόχους σου. Δικά σου άτομα θα ζητήσουν πολλά από σένα, γι’ αυτό πρέπει να διαχωρίσεις μερικές καταστάσεις. Οι εξελίξεις που θα έχεις θα είναι θετικές, ειδικά σε θέματα που περιμένεις εδώ και πολύ καιρό. Αυτή την περίοδο, φρόντισε να ξεκαθαρίσεις παρεξηγήσεις που μπορεί να έχουν γίνει με φιλικά σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Λέων, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αρκεί να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μη διστάζεις να ζητάς αυτό που θέλεις. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι, καθώς η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σε ευνοεί και θα έρθει αυτό που περίμενες εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα στη δουλειά σου, Λέων. Πρέπει να προσέχεις πως κινείσαι, για να μη γίνουν λάθη. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Με κινήσεις που θα κάνεις, θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Παρθένος

Γενικά
Μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση σήμερα Παρθένε, και πρόσεξε να μην πεις πράγματα που μπορεί να σε εκθέσουν. Η περίοδος προσφέρεται για να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και να διώξεις από πάνω σου άτομα και καταστάσεις, που σταματούν την πορεία της ζωής σου. Εμπιστεύσου μόνο πολύ δοκιμασμένα πρόσωπα, για να πάρεις τη γνώμη τους σε αυτά που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Παρθένε, να βγάλεις το ρομαντισμό και τον ερωτισμό που έχεις έντονα και να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε στη δουλειά σου, Παρθένε, να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να κάνεις συνεργασίες. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποια θέματα που ακόμη εκκρεμούν. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρόσεξε με κινήσεις που θα κάνεις, να μη βγεις εκτός προγραμματισμού.


Ζυγός
Γενικά
Φρόντισε σήμερα, Ζυγέ, να μη βγεις καθόλου από το πρόγραμμά σου, αφού μερικά προβλήματα που θα προκύψουν, θα είναι τελείως περαστικά. Η ημέρα θα είναι αρκετά καλή, για θέματα που επιθυμείς να τακτοποιήσεις και καταστάσεις που θέλεις να ξεκαθαρίσεις. Πρέπει όμως να έχεις υπομονή σε μερικά πράγματα και μην τα θέλεις όλα εδώ και τώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μέρα η σημερινή, Ζυγέ, που θα πρέπει να προσέξεις γενικότερα τι θα πεις στο ταίρι σου. Θα είσαι σε ένα συνεχή εκνευρισμό και θα έχεις μια άσχημη κριτική για όλα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Ζυγέ, δε θα πάει καθόλου άσχημα. Έχεις όμως αβεβαιότητα για την πορεία των σχεδίων που θέλεις να υλοποιήσεις. Θέματα κληρονομικά ή φορολογικά θα σε προβληματίσουν έντονα αυτή την περίοδο. Φρόντισε να προσέχεις σε οικονομικές συναλλαγές που θέλεις να κάνεις.



Σκορπιός
Γενικά
Μπορείς να δεις μερικά πράγματα από άλλη σκοπιά, Σκορπιέ, πιο καλή, και να διορθώσεις πολλά που σε προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι καλή και θα προσπαθήσεις να λύσεις υποθέσεις με τη βοήθεια δικών σου ατόμων. Αυτό είναι και το καλύτερο που μπορείς να κάνεις. Η στασιμότητα της τελευταίας περιόδου πέρασε και τώρα θα δεις πολλές καταστάσεις να παίρνουν την σειρά τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Σκορπιέ, θέλεις να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα και να σταματήσεις καταστάσεις που σε κουράζουν, ενώ δε σου προσφέρουν κάτι. Εσένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από τον Υδροχόο ανεβάζει τη γοητεία και τίποτε δε θα μπορεί να αντισταθεί στο πέρασμά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Πρέπει όμως να προσέχεις σε αυτά που λες στους συνεργάτες σου, διότι μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις με τα έξοδα που θα κάνεις. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπες δαπάνες, που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.




Τοξότης
Γενικά
Σήμερα, Τοξότη μου, μη σταματήσεις τους ρυθμούς που έχεις και σε διαβεβαιώνω ότι πλέον η επιτυχία είναι κοντά. Προσπάθησε να επιλύσεις οριστικά καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν. Μην κρατάς παθητική στάση σε ζητήματα που απαιτούν ριζοσπαστικές κινήσεις και αποφάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Τοξότη, θα είναι αρκετά καλά σήμερα. Πρέπει όμως να διώξεις κάποιες αμφιβολίες και ανασφάλειες, που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα και θα βρεις όλες τις ευκαιρίες, για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά, δεν πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον.


Αιγόκερως
Γενικά
Προσπάθησε, Αιγόκερε, να βάλεις καινούργια σχέδια για τις προβληματικές καταστάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου και να ξέρεις ότι οι πλανήτες είναι πολύ φιλικοί μαζί σου. Μην κινηθείς σήμερα καθόλου παρορμητικά, διαφορετικά είναι σίγουρο ότι θα κάνεις λάθος κινήσεις, που στο μέλλον δε θα μπορείς να διορθώσεις. Κινήσου με πρόγραμμα και όλα θα τα καταφέρεις έτσι όπως θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προγραμμάτισε να πας ένα ταξίδι με το ταίρι σου, Αιγόκερέ μου, αφού με τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, το χρειάζεσαι

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν στη δουλειά σου, Αιγόκερε, μπορεί να καθυστερούν, αλλά θα αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις γιατί θα έρθουν ξαφνικά έξοδα και πρέπει να κάνεις σωστό προγραμματισμό.



Υδροχόος
Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε, το θέμα της οικογένειας αποδεικνύεται υψίστης σημασίας για σένα κι έρχονται συζητήσεις με συγγενικά πρόσωπα για δικά τους ζητήματα. Είναι ένας τρόπος να ωριμάσεις κι εσύ μέσα από αυτά τα προβλήματα. Ευτυχώς κρατάς τις παραδόσεις και αυτό σε βοηθάει στην καθημερινή σου ζωή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, Υδροχόε, δίνει τις καλύτερες επιρροές της, ώστε να μπορέσει η σχέση σου να γίνει έτσι ακριβώς όπως σε ευχαριστεί. Εσένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, βεβαιώνω, ότι είσαι σε πολύ θετική περίοδο για να κάνεις μια ξεχωριστή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε, προβληματίζεσαι για κάποια θέματα, που ακόμη δεν έχουν τελειώσει. Μην αγχώνεσαι και όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γι’αυτό πρέπει να προσέχεις στις κινήσεις που κάνεις.


Ιχθύς

Γενικά
Μπορείς να κάνεις σημαντικές αλλαγές και να αντιμετωπίσεις μερικά πράγματα με περισσότερη ψυχραιμία, Ιχθύ. Πρέπει σήμερα να προγραμματιστείς περισσότερο για να διεκπεραιώσεις τις πολυάριθμες υποχρεώσεις σου. Μην ανησυχείς. Όλα θα τα καταφέρεις μια χαρά. Η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη της. Και επιπλέον θα μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα του παρελθόντος με τον ιδανικότερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Ιχθύ, τα πράγματα είναι αρκετά καλά. Θα μπορέσεις να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ιχθύ, θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Κινήσου προσεκτικά, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις.


Πηγή: oroskopos.gr
 

Διαβάστε επίσης