Πάτρα: ΒΙΝΤΕΟ - Τραυμάτισαν αστυνομικό κατά τη διάρκεια επεισοδίων στη Γούναρη οι οπαδοί του Ολυμπιακού- Έπεσε λιπόθυμος από βεγγαλικό- Χτυπήθηκε και πολίτης

Δεν αποφεύχθηκαν τελικά τα έκτροπα στο κέντρο της Πάτρας μεταξύ Ολυμπιακών και Παναθηναϊκών μετά την λήξη της αναμέτρησης Προμηθέα – Ολυμπιακού στο μπάσκετ. Οπαδοί του Ολυμπιακού επιχείρησαν πριν από λίγη ώρα να  να κάνουν έφοδο  στο κλαμπ του Παναθηναϊκού αλλά τα ΜΑΤ που είχαν παραταχθθεί για την αποτροπή των επεισοδίων ανέκοψαν την πορεία τους. Τοτε οι  οπαδοί άρχισαν να πετούν πέτρες και οι αστυνομικοί δακρυγόνα.

Στην οδό Γούναρη οπαδός του Ολυμπιακού πέταξε βεγγαλικό και χτύπησε αστυνομικό στο στήθος. Ο αστυνομικός έπεσε κάτω σχεδόν λιπόθυμος, ενώ χτυπήθηκε και πολίτης.Τους παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία είχε λάβει έκτακτα μέτρα, αποκλείοντας της κάθοδο της Γούναρη, διοχετεύοντας την κυκλοφορία μέσω Ομονοίας στην οδό Γερμανού, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παρέμειναν στη διασταύρωση της Γούναρη με Κανακάρη και Σαχτούρη με Κορίνθου. Εξαιτίας αυτού η επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. ήταν άμεση, καθώς ο στόχος των φιλοξενούμενων οπαδών δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από το κλαμπ του Παναθηναϊκού.

ΝΕΟΤΕΡΟ: Πάτρα: Απειλήθηκαν επεισόδια στη Γούναρη μεταξύ των οπαδών του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ - Βιντεο