Βαριά ήττα εντός έδρας για τον Παναιγιάλειο

με 4-0
(Φωτο αρχειου)

Διασυρμός για τον Παναιγιάλειο, που γνώρισε βαριά  ήττα με 4-0 από τον εξαιρετικό ΑΟΧ Κισσαμικό στο Αίγιο.

Οι γηπεδούχοι μόνο επηρεασμένοι θετικά δεν εμφανίστηκαν από τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και όντας αποδεκατισμένοι λόγω των πολλών αποχωρήσεων, υποκλίθηκαν στην ανωτερότητα της ομάδας των Χανίων, η οποία δεν είχε «διπλό» έως τώρα στο πρωτάθλημα!
Στο 4', λοιπόν, ο Αποστολίδης από μπαλιά του Σάλιακα νίκησε τον Αθανασίου και έκανε το 0-1...
Τα πόδια των γηπεδούχων βάρυναν και αντί να έρθει η αντίδραση ήρθε ο απόλυτος διασυρμός! Οι Κρητικοί έκαναν ό,τι ήθελαν τη «Μαύρη Θύελλα», με τον Σάλιακα στο 26' να κάνει το 2-0 και να τελειώνει ουσιαστικά την υπόθεση - τρίποντο. Στο 55' και το 57' οι Παντελάκης, Αποστολίδης έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στο πρώτο διπλό των «κυανόλευκων» στο πρωτάθλημα και παράλληλα το έναυσμα για λαϊκά δικαστήρια και έντονες αποδοκιμασίες από τους οπαδούς των γηπεδούχων...
Ο Πέτρος Δημητριού παρακολούθησε την ομάδα του Αιγίου από την εξέδρα και από σήμερα αναλαμβάνει τα ηνία.
Σκόρερ: 4',57' Αποστολίδης, 26' Σάλιακας, 55' Παντελάκης
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Αλέξης Σπυρόπουλος): Αθανασίου, Ρέλλας (74' Ντέμο), Βλάχος, Σμίλτος, Κοντοχρήστος, Γαβριηλίδης, Καζναφέρης, Γκούμας (46' Κόκκορης), Σκαρτσίλας, Γκούφας (54' Μπρους), Σταματής.
ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι (62' Ξύδας), Παντελάκης, Ζιούλης, Σερβιλάκης, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Αποστολίδης, Σάλιακας (85' Μαρκοπουλιώτης), Χαλκιαδάκης, Λέο (71' Νικόλτσης).
Διαιτητής: Αδαμόπουλος (Ζακύνθου)
Βοηθοί: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), Καλαμπόκης (Αιτ/νίας)
 

Διαβάστε επίσης