ΝΕΟΤΕΡΟ: Πάτρα: Απειλήθηκαν επεισόδια στη Γούναρη μεταξύ των οπαδών του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ - Βιντεο

προμηθέας - ολυμπιακός

Νεώτερο: Αν δεν έμπαιναν στη μέση τα ΜΑΤ θα είχαμε επεισόδια στην οδό Γούναρη μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Οπαδοί του Ολυμπιακού κατέβαιναν από το κλαμπ τους για να μεταβούν στο Τόφαλος για τον αγώνα με τον Προμηθέα και είχαν στόχο το κλαμπ του ΠΑΟΚ στο στενό επί της Γούναρη, κάτω από την Αγίου Ανδρέου. Εκεί όμως τους περίμεναν και ΠΑΟΚτζήδες αλλά και μία διμοιρία ΜΑΤ. Αναψαν καπνογόνα, ειπώθηκαν συνθήματα αλλά δεν έγινε σύγκρουση. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έστριψαν στην Αγίου Ανδρέου και συνέχισαν την πορεία τους. Οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν αποκλεισει από νωρίς την περιοχή καθώς υπήρχαν πληροφορίες για τις συγκεκριμένες κινήσεις. Δεν προκλήθηκε το παραμικρό επεισόδιο. Η οδός Γούναρη ωστόσο παρέμεινε αποκλεισμένη για κάποια λεπτά.

Νωρίτερα: Οι οπαδοί του ολυμπιακού πραγματοποιούν πορεία στο κέντρο της Πάτρας με προορισμό το Τόφαλος όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας Προμηθέας - Ολυμπιακός. 

Διμοιρίες των ματ τους ακολουθούν προκειμένου να μην δημιουργηθούν επεισόδια. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo 24 πριν από λίγη ώρα υπήρξε ένταση στην Αγιου Ανδρέου στο ύψος της Γεροκωστοπούλου ωστόσο επενέβησαν τα ματ και δεν έλαβε διαστάσεις. 

 

Διαβάστε επίσης