Μαίρη Συνατσάκη: Στην πασαρέλα με νυφικό

του Βασίλη Ζούλια

Μπορεί ο γάμος να μην είναι στα άμεσα σχέδιά της με τον σύντροφό της Σπύρο Χατζηαγγελάκη, η Μαίρη Συνατσάκη, όμως έκλεψε τις εντυπώσεις ντυμένη νύφη στην επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια που έγινα για το νυφικό catwalk του περιοδικού Yes I Do στο Mec Παιανίας.

Στο πλαίσιο της γαμήλιας έκθεσης που έγινε θεσμός τα τελευταία χρόνια, η Μαίρη ντύθηκε νυφούλα και απέσπασε το πιο θερμό χειροκρότημα των θεατών.

Η γνωστή παρουσιάστρια που πριν λίγες μέρες ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στο θέατρο και το αντισυμβατικό μιούζικαλ “Hair”, εμφανίζεται σε ένα ρόλο έκπληξη και ανεβαίνει στην πασαρέλα ντυμένη στα λευκά με μια πριγκιπική δημιουργία του αγαπημένου Έλληνα σχεδιαστή. Φυσικά απο τη νυφική πασαρέλα πέρασαν πολλές ακόμη επώνυμες κυρίες της ελληνικής showbiz. Ανάμεσά τους ήταν το κορίτσι του Σάκη Τανιμανίδη, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Μαρία Κορεινθίου, η Ευριδίκη Βαλαβάνη και πολλές ακόμη.

Η Μαίρη, μάλιστα πριν ανέβει στο catwalk είναι δημοσιεύσει και μια φωτογραφία από το ατελιέ του Βασίλη Ζούλια, όπου έκανε την πρόβα νυφικού, ενώ πριν λίγους μήνες είχαν κυκλοφορήσει και φήμες πως είχε δεχτεί πρόταση γάμου από τον καλό της.. Εκείνη είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει πάρει μονόπετρο, ούτε της έχει γίνει πρόταση γάμου, αλλά πως είναι στα καλύτερά της με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη, χωρίς να σκέφτονται ακόμη το γάμο.

Διαβάστε επίσης