Βασίλης Στεφανάκος: Μέσα στο αυτοκίνητο που δολοφονήθηκε- Βίντεο ντοκουμέντο

Ο Βασίλης Στεφανάκος εκτελέστηκε εν ψυχρώ στο Χαϊδάρι, λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα της Τετάρτης, 17.01.2018.

Ο 58χρονος εκείνη τη στιγμή έμπαινε στο θωρακισμένο αυτοκίνητό του. Δυο άνδρες που επέβαιναν σε μηχανή το πλησίασαν, με τον έναν να κατεβαίνει, να ανοίγει την πόρτα του οδηγού και να «αδειάζει» μια ολόκκληρη γεμιστήρα καλάσνικοφ στο κορμί του πρώην βαρυποινίτη.

Μια υπόθεση που… φωνάζει από μακριά πως πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου,με τις Αρχές να προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της «ματωμένης» υπόθεσης.

Στην κατεύθυνση αυτή, υπάρχουν νέες σημαντικές αποκαλύψεις. Τις οποίες παρουσίασε η τηλεοπτική εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Etv.

Εικόνες μέσα από το αυτοκίνητο στο οποίο δολοφονήθηκε ο Βασίλης Στεφανάκος, πληροφορίες για εύρεση ενός αποτυπώματος, λεπτομέρειες που αποδεικνύουν την αγριότητα της εκτέλεσης, αλλά και ένα μεγάλο ερώτημα: Τι απέγινε η μοτοσυκλέτα;

Το Live News βρέθηκε στη μάντρα όπου μεταφέρθηκε το όχημα στο οποίο επέβαινε ο Βασίλης Στεφανάκος. Και οι εικόνες «μαρτυρούν» το μέγεθος του μένους των εκτελεστών. Τα σημάδια από τις σφαίρες που «καρφώθηκαν» στις πόρτες και στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου είναι ενδεικτικά. 

 

 

 

Διαβάστε επίσης