Η Βάσια Παναγοπούλου δεν απολύει το Μάνο Παπαγιάννη

Είναι θέμα της Δικαιοσύνης για την παραγωγό

Μετά την επιθετική και βίαιη συμπεριφορά του Μάνου Παπαγιάννη προς τη Σοφία Παυλίδου πολλά ειπώθηκαν, μηνύσεις έγιναν και πολλοί πήραν θέση. Αυτή που προσπαθεί να κρατήσει την ισορροπία και η θέση της είναι κάπου στη μέση, είναι η Βάσια Παναγοπούλου, υπεύθυνη του θεάτρου "Χυτήριο" που βλέπει την παράσταση να παίρνει την κατιούσα.
 «Έχει να κάνει με ένα περιστατικό στο οποίο δεν ήμασταν παρόντες και αφού πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης, οποιαδήποτε απόφαση πάρει η παραγωγή εναντίον ενός ηθοποιού, θα είναι σαν να προδικάζει το δικαστικό αποτέλεσμα. Δεν γίνεται εγώ να υποκαταστήσω το δικαστήριο και να πω αυτός όντως είναι ένοχος, από τη στιγμή μάλιστα που οι εξελίξεις τρέχουν και έχει κατατεθεί μήνυση και από την άλλη πλευρά.»!
Και κατέληξε: «Υποχρέωσή μου είναι, αν και εφόσον όλα πάνε καλά, να ξαναείναι και οι δυο στην παράσταση και να διασφαλίσω με νύχια και με δόντια την οποιαδήποτε ισορροπία μπορώ να πετύχω. Προσπαθώ να βρω μια συμβιβαστική λύση γιατί θεωρώ ότι όλα μπορούν να λυθούν. Δεν είναι μονόδρομος το να χάσει κάποιος τη δουλειά του. Η Σοφία Παυλίδου δεν έχει απολυθεί, είναι με αναρρωτική άδεια. Μου ζητήθηκε να απολύσω τον Μάνο Παπαγιάννη και είπα ότι δεν μπορώ να καταδικάσω κάποιον πριν τον καταδικάσει η δικαιοσύνη. Πού είναι το παράλογο»;

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ