Βίασαν ομαδικά 15χρονη και την ακρωτηρίασαν

Μαρτυρικός θάνατος

Ήταν την περασμένη Τρίτη που εξαφανίστηκε 15χρονη ενώ γυρνούσε από το σχολείο. Τη βρήκαν νεκρή το λίγες μέρες μετά με 19 σοβαρά τραύματα στο σώμα της. Τη βίασαν ομαδικά και την ακρωτηρίασαν.

Η έφηβη πέθανε από ρήξη συκωτιού και πνευμόνων μετά τον ομαδικό βιασμό με τους δράστες να την ακρωτηριάζουν.

Η αστυνομία αναζητά μια ομάδα ανθρώπων που θεωρούνται ύποπτοι για την βιασμό και την άγρια δολοφονία της 15χρονης από την περιοχή Kurikshetra. Ο αρχηγός της αστυνομίας Abhishek Garg δήλωσε ότι είχε υποστεί εσωτερικές βλάβες. Κάτι που υποδηλώνει ότι οι δράστες χρησιμοποίησαν αμβλύ αντικείμενο στη διάρκεια της επίθεσης.

«Τουλάχιστον τέσσερις άντρες είναι ύποπτοι για το άγριο έγκλημα» δήλωσε ο επικεφαλής της περιφερειακής αστυνομίας. «Έχει ξεκινήσει μαζική έρευνα για τη σύλληψή τους» υπογράμμισε.

Κατηγορεί τις αρχές ο πατέρας της 15χρονης

Ο συντετριμμένος πατέρας της 15χρονης κατηγόρησε τις αρχές. «Η κόρη μου απήχθη και βιάστηκε. Βασανίστηκε. Αν η αστυνομία είχε κάνει καλά τη δουλειά της δεν θα είχε συμβεί τέτοιο περιστατικό ποτέ».

Οι αρχές βρήκαν λίγες ώρες αργότερα και ένα 12χρονο κορίτσι επίσης άγρια ακρωτηριασμένο σε λίμνη στην επαρχία Panipat. Ο επικεφαλής της αστυνομίας δήλωσε ότι δύο γείτονες του θύματος έχουν συλληφθεί για το άγριο έγκλημα. Η βιαιότητα των εγκλημάτων στη Haryana, ένα βαθιά συντηρητικό κράτος στη βόρεια Ινδία, συγκλονίζει την περιοχή.

Πηγή: Metro

 

Διαβάστε επίσης