Τα ζώδια σήμερα 16 Ιανουαρίου

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Κορύφωση του Εξαγώνου Δία-Πλούτωνα και η Τύχη είναι για άλλη μια φορά στο μέρος των Γήινων και Υδάτινων του 2ου δεκαημέρου! Χρήμα, πάθος, διορατικότητα, δυναμισμός και επιτευξη επιθυμιών και στόχων, είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών!

Κριός
Γενικά
Σήμερα, Κριέ, φρόντισε να μην επηρεαστείς από παράγοντες, που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Επιστράτευσε την εξυπνάδα και το δυναμισμό σου, για να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα που ίσως έχεις. Φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, αφού την τελευταία περίοδο, με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις, τον έχεις παραμελήσει αρκετά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Κριέ, θα πάει πολύ καλά. Θα μπορέσεις σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που σε προβλημάτιζαν. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, κάνε λίγο υπομονή και με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω, σου εγγυώμαι ότι θα κάνεις μια πολύ ευχάριστη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ, να ξέρεις, ότι η περίοδος είναι πολύ θετική και πως κάθε τι που θα κάνεις θα έχει μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις σε έξοδα που θα κάνεις. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά
σου.


Ταύρος
Γενικά
Από σήμερα, Ταύρε, φρόντισε να ακολουθήσεις μια πορεία πιο δραστήρια από τη συνηθισμένη και να αποβάλλεις από πάνω σου οποιοδήποτε πρόβλημα ενδέχεται να ανακόπτει την εξέλιξη των σχεδίων σου. Εξωτερίκευσε τις πνευματικές και όλες τις υπόλοιπες ικανότητές σου και η επιτυχία δε θα αργήσει να έρθει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπορέσεις, Ταύρε, να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αρκεί να μιλήσεις με το ταίρι σου σε χαμηλούς τόνους και να πεις όλα αυτά που ίσως να μη σου αρέσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, Ταύρε μου, θέλεις να κάνεις πάρα πολλά. Καθυστερήσεις και αναβολές που μπορεί να υπάρχουν, να μη σε εκνευρίσουν, αφού θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δε θα βρεθούν στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρόσεξε με τις κινήσεις που θα κάνεις, ώστε να μη βγεις εκτός προγραμματισμού.


Δίδυμος
Γενικά
Η κοινωνικότητά σου σήμερα, Δίδυμε, θα είναι αυξημένη και θα μπορείς να επιδοθείς σε δημόσιες σχέσεις, που θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Η επικοινωνία σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και η διάθεσή σου θα είναι τόσο ανεβασμένη, που θα κάνεις χαρούμενους αυτούς που βρίσκονται δίπλα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Δίδυμε, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, αφού η απομόνωση, στην οποία έκλεισες στον εαυτό σου, θα σε οδηγήσει σε συζητήσεις, που μπορεί να μη σου αρέσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, Δίδυμε. Να ξέρεις, πως ό,τι γίνει θα είναι πολύ καλό για σένα και θα μπορέσεις να αναδειχτείς περισσότερο. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις, επειδή θα έρθουν ξαφνικά έξοδα και πρέπει να κάνεις σωστό προγραμματισμό. Μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές.


Καρκίνος
Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και κάποια θέματα που μπορεί να καθυστερούν. Θα έχεις τόση εσωτερική δύναμη, ώστε να διορθώσεις πολλά κακώς κείμενα του παρελθόντος. Θα σε συμβούλευα να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις για θέματα που δεν είναι του παρόντος. Σκέψου πολύ καλά και συζήτησε με δικά σου άτομα όλες τις πιθανές λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τώρα ήρθε ο καιρός, Καρκίνε, που μπορείς να καθίσεις με το ταίρι σου, να μιλήσεις για τη σχέση σου και να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο όλα αυτά που σε προβληματίζουν. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα που είναι η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, είναι καιρός να κινηθείς ανάλογα, για να γνωρίσεις το πρόσωπο που ψάχνεις τόσο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις και πολύ δουλειά, Καρκίνε. Θα σου κάνουν κάποιες προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Η συμβουλή μου είναι, να σκεφτείς καλά πριν απαντήσεις. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδόσεις σου είναι πολύ καλές και θα αυξήσεις τα έσοδά σου.


Λέων
Γενικά
Θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις σήμερα, Λέων, σε συζητήσεις που θα γίνουν. Καλύτερα να κινηθείς σε πνεύμα διαλλακτικότητας και κατανόησης. Θα έρθουν κάποιες αλλαγές που δεν περίμενες. Δεν πρέπει να σε τρομάζουν, αφού, να ξέρεις, πως ό,τι γίνεται αυτή την περίοδο θα είναι για το καλό σου και θα σου προσφέρει μόνο ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Λέων, σήμερα θα αρχίσουν και θα πηγαίνουν καλύτερα, αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα μερικές καταστάσεις σε σχέση με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην κάνεις μόνο προγραμματισμούς αυτή την περίοδο στην εργασία σου, Λέων, αλλά φρόντισε να τακτοποιήσεις και θέματα, που είναι ακόμη στάσιμα. Τα οικονομικά σου δε θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, που τον τελευταίο καιρό έχουν ξεφύγει.



Παρθένος
Γενικά
Μπορεί να προκύπτουν κάποια θέματα, Παρθένε μου, που δε μπορείς να ελέγξεις απόλυτα. Εσύ απλά φρόντισε να κάνεις τις πρέπουσες κινήσεις, να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων και να ξέρεις, πως θα κάνεις το πρόγραμμά σου. Δείξε τις θετικές προθέσεις που έχεις σε κάποια ζητήματα. Προπάντων, κάνε αυτό που έχεις στο μυαλό σου και απόδειξε στους άλλους την ορθότητά του!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Παρθένε, να συζητήσεις με το ταίρι σου, για να καλυτερεύσεις τις συνθήκες της σχέσης σας, ώστε να περνάς πιο ευχάριστα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, πρέπει να κάνεις και πράξεις αυτά που σκέφτεσαι, για να φτάσεις στην επιτυχία. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν τα είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα, χωρίς βιαστικές κινήσεις και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με πολλή επιτυχία.


Ζυγός
Γενικά
Αυτό το διάστημα Ζυγέ μου, θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για κάποια θέματα που σε προβληματίζουν. Σου συνιστώ ψυχραιμία. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες, να μην νευριάζεις με ζητήματα που δεν έχουν και σπουδαία σημασία και να βλέπεις τα πράγματα με πολύ ρεαλισμό. Έτσι, θα καταστρώσεις πιο σωστά τα σχέδιά σου, για να απαλλαγείς από αυτά που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τις πολύ θετικές επιρροές της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω, Ζυγοί μου, τα αισθηματικά σας θα είναι αρκετά καλά και ενδέχεται οι ελεύθεροι να κάνετε νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Συνέχισε σήμερα στους ρυθμούς, Ζυγέ, που έχεις στη δουλειά σου, χωρίς να επηρεαστείς από συζητήσεις που μπορεί να γίνουν. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις πολύ σε κινήσεις που κάνεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κάνεις καθόλου έξοδα.


Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ μου, φρόντισε να μην αποσυντονιστείς από διάφορες καταστάσεις που μπορεί να γίνουν γύρω σου. Είσαι χαρισματικό άτομο. Ανάδειξε τις ικανότητές σου. Έχεις τόσες δυνατότητες, που μπορείς να δώσεις πολλά και στους άλλους. Χάραξε τη δική σου πορεία και μην αποκλίνεις για το παραμικρό από τα σχέδια που έχεις βάλει. Οι πλανήτες στέκονται στο πλευρό σου για να σε βοηθήσουν να φτάσεις στην επιτυχία πολύ γρήγορα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ, θα θέλεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου και θα έχεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, τα καταφέρνεις πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, όπως και νέα ξεκινήματα ή συνεργασίες. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα. Φρόντισε, λοιπόν, να κινηθείς έξυπνα σε κάποιες καταστάσεις που θα παρουσιαστούν, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.






Τοξότης

Γενικά
Μπορεί με κάποια άτομα, Τοξότη, να έχεις κάποιες διαφωνίες. Είσαι όμως από τα ζώδια που έχουν μεγάλη διπλωματικότητα. Έτσι, μπορείς και τώρα με τα επιχειρήματά σου, να δώσεις στους γύρω σου να καταλάβουν, ότι οι απόψεις τους δεν είναι οι σωστές. Μη χάσεις την ψυχραιμία σου και σου ξεφύγουν λόγια, που στο μέλλον μπορεί να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα, Τοξότη, προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου. Προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου, Τοξότη, θα βρεις σήμερα πολύ καλή συνεργασία και θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Θέματα κληρονομικά ή φορολογικά θα σε προβληματίσουν έντονα αυτή την περίοδο. Φρόντισε να προσέχεις στις οικονομικές συναλλαγές που θέλεις να κάνεις.



Αιγόκερως
Γενικά
Θα πρέπει να ξέρεις, Αιγόκερε, ότι είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία. Πρέπει να κινηθείς ανάλογα, να μην επαναπαυτείς ούτε λίγο και, κυρίως, να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Έχεις πετύχει πάρα πολλά στο παρελθόν και τώρα ήρθε ο καιρός που θα ανταμειφθείς. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και η δυναμικότητά σου στα ύψη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε, Αιγόκερε, να προσέχεις σε αυτά που λες και κάνεις, σε σχέση με το ταίρι σου. Θα έχεις αντιπαραθέσεις, χωρίς να το καταλάβεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου, Αιγόκερε. Αυτή την περίοδο όμως θα έχεις κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω. Στα οικονομικά σου, πρέπει να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα και να αποφύγεις άσκοπες αγορές, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.


Υδροχόος
Γενικά
Αισθάνεσαι, Υδροχόε, ότι η ζωή σου μοιάζει με επαναλήψεις καθημερινής σαπουνόπερας. Θεωρείς τον εαυτό σου ένα κομπάρσο, που προσπαθεί να πάρει κάποιον κύριο ρόλο, μα δεν μπορεί. Και το κακό είναι ότι δεν μπορείς να καταλάβεις ποιος είναι ο σεναριογράφος, ο οποίος είναι σε θέση να σε κάνει πρωταγωνιστή. Συνειδητοποίησε, πως αυτός ο άλλος άνθρωπος που ψάχνεις, είσαι εσύ, και μόνο εσύ μπορείς να αναδείξεις τις δυνατότητες και τα ταλέντα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου σήμερα, Υδροχόε, οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές, αρκεί κι εσύ να δώσεις τις ευκαιρίες στο ταίρι σου, να σε κάνει να αισθανθείς όμορφα. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ετοιμάσου για μια καινούργια γνωριμία, η οποία σε διαβεβαιώνω, ότι δε θα αργήσει να έρθει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι υποχρεώσεις και πάλι θα είναι πάρα πολλές, Υδροχόε, κι εσύ θα πνίγεσαι μέσα στο άγχος. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα, που θα σε οδηγήσουν σε έξοδα.


Ιχθύς
Γενικά
Η πίεση της καθημερινότητας, Ιχθύ, σε έχει αποσυντονίσει και δε μπορείς να σκεφτείς το μέλλον και πως θα αποκτήσεις την επιτυχία που θέλεις. Οι δυνατότητες που διαθέτεις είναι πάρα πολλές και θα φτάσεις σε αυτά που θα προγραμματίσεις. Μια συζήτηση με άτομα που σε κάνουν και περνάς καλά, θα είχε θετικό αντίκτυπο ψυχολογικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει, Ιχθύ, κάποια βήματα που θέλεις να κάνεις για να προχωρήσει η σχέση προς το καλύτερο να γίνουν σύντομα, χωρίς να δίνεις αναβολές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες και θα σου γίνουν προτάσεις, που πρέπει να δεις με ιδιαίτερη σοβαρότητα, αφού θα είναι συμφέρουσες. Στα οικονομικά, δεν πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Οι προσπάθειες όμως που ήδη κάνεις, για την αύξηση των εσόδων σου, αρχίζει να αποδίδει.


Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε επίσης