Σάρον Στόουν: Είχα 5% πιθανότητες να ζήσω μετά από εγκεφαλική αιμορραγία

Η αισθησιακή σκηνή από το «Βασικό Ένστικτο» την έκανε από γνωστή, διάσημη σε όλον τον κόσμο. Η 59χρονη σήμερα Σάρον Στόουν παραδέχθηκε πως έχει δεχθεί σεξουαλικές παρενοχλήσεις στη δουλειά της, γεγονός που... υπέθεταν άπαντες, ωστόσο η μεγάλη αποκάλυψη της Αμερικανίδας σούπερ σταρ του Χόλιγουντ αφορούσε την υγεία της.

Το sex symbol των προηγούμενων δεκαετιών αποκάλυψε ότι το 2001 έφτασε μία ανάσα από το θάνατο, καθώς υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία και οι γιατροί της έδιναν μόλις 5% πιθανότητες να επιζήσει!

«Τότε, αναγκάστηκα να αναθεωρήσω τα πάντα στη ζωή μου», δήλωσε η Σάρον Στόουν, η οποία αποτέλεσε τη φαντασίωση εκατομμυρίων ανδρών ανά τον κόσμο. 
Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο δίκτυο CBS, μίλησε για τη δύσκολη εκείνη εποχή στη ζωή της, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ήμουν μόνη».

Μόλις εννιά χρόνια νωρίτερα, η Αμερικανίδα σταρ είχε ανέλθει στο ανώτερο σημείο της δόξας της, όντας πρωταγωνίστρια δίπλα στον Μάικλ Ντάγκλας, στην εμβληματική ταινία «Βασικό Ένστικτο», η οποία προβλήθηκε το 1992, προκαλώντας πάταγο. Ακολούθησαν μεγάλα βραβεία και ένα Όσκαρ για το ρόλο της στην ταινία Καζίνο, ενώ κέρδισε πολλές δεκάδες εκατομμύρια δολάρια, καθώς οι ταινίες που πρωταγωνιστούσε αποδείχθηκαν εξαιρετικά εμπορικές και κερδοφόρες.

Διαβάστε επίσης