Τελευταίο αντίο στον Θοδωρή Μιχόπουλο - Απαρηγόρητος ο Α. Τσίπρας

φωτογραφιες

Το τελευταίο αντίο στον συνάδελφο δημοσιογράφο Θοδωρή Μιχόπουλο λένε σήμερα (15.01.2018) συγγενείς, φίλοι συνάδελφοι και πολιτικοί. Ο Θοδωρής Μιχόπουλος έφυγε ξαφνικά στα 66 του χρόνια βυθίζοντας στο πένθος όλους όσοι τον αγαπούσαν.

Η κηδεία του έχει προγραμματιστεί για τις 4 το απόγευμα από το Α Νεκροταφείο. Όλοι όσοι τον ήξεραν βρίσκονται εκεί για το τελευταίο αντίο. Απαρηγόρητος είναι ο Αλέξης Τσίπρας και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος μιας και πέρα από συνεργάτες ήταν και φίλοι με τον Θοδωρή Μιχόπουλο.

Ποιος ήταν ο Θοδωρής Μιχόπουλος

Ο Θοδωρής Μιχόπουλος δεν ήταν ένας απλός δημοσιογράφος αλλά ένας άνθρωπος που υπήρξε δάσκαλος για πολλούς δημοσιογράφους.

Περισσότερο γνωστός εκτός των δημοσιογραφικών κύκλων, έγινε όταν ανέλαβε το 2015 διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον οποίο είχαν πολύ στενή σχέση. 

Σπαρακτικός ήταν ο τρόπος που τον αποχαιρέτισε ο ίδιος ο πρωθυπουργόςαλλά και υπουργοί, ενώ σήμερα έγινε γνωστό ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικοινώνησε με τον γιο του Θοδωρή Μιχόπουλου για να του εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια. 

 

Διαβάστε επίσης