Και δεύτερη πορνοστάρ «καρφώνει» τον Τραμπ: «Με κάλεσαν με τη Στόρμι στο δωμάτιό του»

Νέο σκάνδαλο

Νέες καταγγελίες αντιμετωπίζει ο Ντόναλντ Τραμπ, μετά την αποκάλυψη του νέου σκανδάλου ότι τις παραμονές εκλογών του 2016, ο δικηγόρος του πλήρωσε 130.000 δολάρια στην πορνοστάρ Στέφανι Κλίφορντ ή Στόρμι Ντάνιελς, όπως ονομάζεται στη βιομηχανία πορνό για να μην αποκαλύψει ότι είχαν σεξουαλικές συνευρέσεις. 


Μια δεύτερη ηθοποιός πορνογραφικών ταινιών, η Αλάνα Έβανς υποστήριξε στην Daily Beast ότι έλαβε πρόσκληση για συνεύρεση με τον Τραμπ, όταν ήταν με την Στέφανι Κλίφορντ. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, μια τρίτη ηθοποιός, που κατηγόρησε τον Τραμπ για σεξουαλική κακομεταχείριση πριν τις εκλογές του 2016, υπέγραψε μαζί του συμφωνία μη αποκάλυψης. 

H Έβανς ήταν φίλη με τη Στόρμι Ντάνιελς, η οποία της είχε πει ότι είχε ερωτικές σχέσεις με τον Τραμπ. Όμως σύμφωνα με αυτά που δήλωσε στον ιστότοπο μια μέρα την πήρε τηλέφωνο. «... Ήταν με τον Ντόναλντ και τον άκουγα και μου φώναζε από το τηλέφωνο”Έλα Αλάνα, έλα να διασκεδάσουμε. Έλα στο πάρτι, σε περιμένουμε”».  
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Wall Street Journal, που αποκάλυψε την ιστορία με την πρώτη πορνοστάρ, ο δικηγόρος του Τραμπ, Μάικλ Κοέν, τις παραμονές των εκλογών πλήρωσε 130.000 δολάρια στην Κλίφορντ. 

Τα χρήματα είχαν στόχο να σταματήσουν την Κλίφορντ από αποκαλύψεις για τις σεξουαλικές επαφές που είχε με την Τραμπ το 2006, λίγο μετά τη γέννηση του γιου του με τη Μελάνια, Μπαρόν. 

Ωστόσο, ο Κοέν κατηγορηματικά αρνήθηκε το περιεχόμενο του δημοσιεύματος και εδωσε μια δήλωση που σύμφωνα με ιστοτόπους υπογράφει η «Στόρμι Ντάνιελς», που αναφέρει ότι «φήμες ότι έλαβα χρήματα είναι παντελώς ψευδείς. Εάν είχα σχέση με τον Ντόναλντ Τραμπ, πιστέψτε με, δεν θα το διαβάζατε στις ειδήσεις, θα το διαβάζετε στο βιβλίο μου». 

Ο Λευκός Οίκος αρνήθηκε τις κατηγορίες. Την ίδια ώρα, αρχισυντάκτης του Slate Group είπε στους New York Times ότι η Κλίφορντ του είχε μιλήσει για τη σχέση της με τον Τραμπ κι ότι του έδειξε μηνύματα που αντάλλαξαν και ένα προσχέδιο της συμφωνίας που υπέγραψαν. 

Παράλληλα, μια τρίτη ηθοποιός αισθησιακών ταινιών, η Τζέσικα Ντέικ φημολογείται ότι υπέγραψε μια συμφωνία με τον όρο της μη αποκάλυψης, μετά τις καταγγελίες που είχε κάνει ότι την είχε παρενοχλήσει εδώ και μια δεκαετία. Μάλιστα, είχε υποστηρίξει ότι τις είχε προσφέρει 10.000 δολάρια και το ιδιωτικό αεροπλάνο για να πάει στο δωμάτιό του και να τον συνοδεύσει στο πάρτι.