Στη γενέτειρά του είχε βρεθεί ο Θοδωρής Μιχόπουλος - Συνόδευε τον Πρωθυπουργό - Θλίψη στην Πάτρα για τον θάνατό του - ΦΩΤΟ

ανακοίνωση από το γραφείο του αλεξη τσίπρα

«Έφυγε» από τη ζωή, σε ηλικία 65 ετών, ξαφνικά τα ξημερώματα από ανακοπή καρδιάς ο Πατρινός δημοσιογράφος Θοδωρής Μιχόπουλος. Έμπειρος δημοσιογράφος, εργάστηκε επί πολλά χρόνια στην ιδιωτική τηλεόραση (ΑΝΤ1, ΣΚΑΪ κ.α.) και την ΕΡΤ, υπηρετώντας τη δημοσιογραφία κι από θέσεις ευθύνης σε διάφορα μέσα ενημέρωσης.

Με αξιόλογη κοινωνική δράση και πολιτική παρουσία ο Θοδωρής Μιχόπουλος είχε διατελέσει διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ενώ ήταν και στενός συνεργάτης του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου. Είχε ενεργό συμμετοχή στην προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ, συνδιαμορφώνοντας την επικοινωνιακή στρατηγική του κόμματος.

Η κηδεία του δεν έχει οριστεί ακόμα, σύμφωνα με πληροφορίες είναι πιθανόν η ταφή του να γίνει στην Πάτρα.

Ο Πατρινός δημοσιογράφος είχε επισκεφθεί τη γενέτειρά του για τελευταία φορά, όταν είχε επισκεφθεί την πόλη ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. (Όρθιος πίσω από τον Απόστολο Κατσιφάρα). 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε για τον θάνατό του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού αναφέρονται τα εξής:

«Πέθανε τα ξημερώματα ο Θοδωρής Μιχόπουλος, στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα και πρώην διευθυντής του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού. Ο Θοδωρής Μιχόπουλος ήταν αφοσιωμένος αριστερός, σπάνιος δημοσιογράφος και υπέροχος άνθρωπος».

«Ο Θοδωρής Μιχόπουλος υπήρξε σύντροφος, φίλος & συνεργάτης, με διαχρονική συνεισφορά στην υπόθεση της Αριστεράς. Μεγάλη η θλίψη για την απώλειά του. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του», έγραψε σε ανάρτηση του στο twitter ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης.

«Ο Θοδωρής Μιχόπουλος που χάσαμε πριν λίγες ώρες, ήταν σπουδαίος δημοσιογράφος, σταθερά και με συνέπεια δεκαετιών με την ανανεωτική αριστερά, ένας άνθρωπος με έμφυτο χιούμορ, πηγαία λαϊκότητα και ιδιαίτερες ικανότητες στην πολιτική ανάλυση και επικοινωνία. Καλό ταξίδι φίλε και σύντροφε… », έγραψε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, στο twitter.

Τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια και τους φίλους του Θοδωρή Μιχόπουλου, εκφράζει με ανάρτησή της στο twitter η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Θοδωρή Μιχόπουλου. Ενός δημοσιογράφου που διακρινόταν για το ήθος και την εργατικότητά του και είχε φίλους σε όλους τους χώρους».

Διαβάστε επίσης