Αχαϊκή: Αυτή θα είναι η αποστολή στον αγώνα με την Καλαμάτα - Το κάλεσμα του Αρχηγού

πληρώθηκαν οι παίκτες

Σύμφωνα με πληροφορίες της gnomip.gr, πληρώθηκαν όλοι οι παίκτες της Αχαϊκής. Ενώ στον αγώνα με την Καλαμάτα θα έχουμε την εξής σύνθεση: 

Αποστολή: Δρακόπουλος, Μπάκαλος, Γερασιμόπουλος, Χαρικιόπουλος, Στεφανόπουλος, Ντάζος, Κοκκίνης, Χαρίζι, Πατάπης, Σωτηρόπουλος, Αποστολόπουλος, Σταυρόπουλος, Σαμπανέι, Μητρόπουλος, Τακόπουλος.

Απουσίες: Καργιάννης (πρόβλημα στον αυχένα), Μπίτρας (πρόβλημα υπερκόπωσης) Νικολόπουλος αποχώρησε από την ομάδα.

Το κάλεσμα του Αργηγού 

«Η ομάδα τον τελευταίο μήνα βρέθηκε στην δυσκολότερη θέση διοικητικά αυτά τα 6 χρόνια που είμαι και εγώ μέρος της. Μέτα την τελευταία Γ.Σ. της Δευτέρας και την συσπείρωση όλων αυτών των ανθρώπων έχει αλλάξει η ψυχολογία όλων μας. Θέλω να πιστεύω ότι και στον κόσμο της Αχαγιάς έχει αλλάξει κάτι προς το θετικότερο. Αυτήν την Κυριακή λοιπόν στον αγώνα με την Καλαμάτα θέλουμε όλοι μας να κάνουμε μια νέα αρχή και θέλουμε τον κόσμο της πόλης δίπλα σε αυτήν την προσπάθεια. Να αφήσουν στην άκρη για δυο ώρες τα προβλήματα και να μας βοηθήσουν με τον τρόπο που ξέρουν και κάνουν τόσα πολλά χρόνια! Και εμείς από την πλευρά μας υποσχόμαστε να δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να τους κάνουμε χαρούμενους!»

 Θανασης Δρακοπουλος

Διαβάστε επίσης