Η μαρτυρία κυνηγού που αλλάζει τα δεδομένα στην υπόθεση θανάτου της 44χρονης Ειρήνης

τι αποκαλυπτει

Αποκαλυπτική είναι η μαρτυρία κυνηγού στην έρευνα για τον μυστηριώδη θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε νεκρή την περασμένη Δευτέρα μέσα στο αυτοκίνητό της, στην παραλία Φωτμού στην Τριχωνίδα.

Βίντεο καταγράφει την 44χρονη να κινείται προς το μοιραίο σημείο, καθώς λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι βρίσκεται, σύμφωνα με το οπτικό υλικό, στη θέση Βαρειά, σε απόσταση δηλαδή 20 λεπτών. Ωστόσο, κυνηγός από χωριό του Θέρμου, αναφέρει ότι στις 4 το μεσημέρι βρισκόταν στην παραλία όμως αυτοκίνητο δεν υπήρχε. Πρόκειται σίγουρα για σημαντικό στοιχείο καθώς μαρτυρά ότι η γυναίκα οδηγήθηκε στο σημείο αρκετή ώρα αργότερα.

Τι συνέβη λοιπόν; Υπήρξε στάση σε άλλη περιοχή; Δέχθηκε κάποιο τηλεφώνημα που άλλαξε προς στιγμήν τον τελικό προορισμό; Σημειώνεται ότι σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία του κυνηγού, το αυτοκίνητο είδαν και την επόμενη μέρα το μεσημέρι (Κυριακή) τόσο ο ίδιος όσο και φίλοι του κυνηγοί.

Ο κυνηγός επίσης αποκάλυψε ότι πλησίασε το αυτοκίνητο σε απόσταση αναπνοής χωρίς ωστόσο να διακρίνει αν υπήρχε μέσα κάποιος , καθώς τα τζάμια ήταν θολά. Όπως τόνισε, το μοιραίο αυτοκίνητο δεν το είχε δει στο παρελθόν στο συγκεκριμένο σημείο, από το οποίο περνά καθημερινά.

Πηγή:sinidisi.gr

Διαβάστε επίσης